Kırıkkale’de yurtta kalan öğrencilerden kitap okuma etkinliği Kırıkkale’de yurtta kalan öğrencilerden kitap okuma etkinliği


Kurban Bayramına sayılı günler kaldı.Vatandaşlar kurbanlık hayvanların almak için güvenilir adresler aramaya şimdiden başladılar. Kırıkkale'de besi çiftlikleri alanında da tek ve en büyüğü olan Demirel besi çiftliğinde kurbanlık büyük baş hayvan satışları tüm hızıyla sürüyor.

Kimeski yolu üzerinde bulunan Kırıkkale'nin en modern ve alanında tek olan Demirel besi çiftliğinde büyük baş kurban hayvanları büyük dikkat çekiyor. Oldukça sağlıklı ve modern besi çiftliğini sahibi Mahir Demirel, Kırıkkale'de bulunan besi çiftlikleri arasında en modernini yapmak için büyük bir çaba harcadıklarını ve istedikleri sonuca ulaştıklarını söyledi. Demirel, yaklaşan kurban Bayramı öncesi sıkı bir hazırlık yaptıklarını kurban kesim yerlerinin de hazır olduğunu belirterek 'Çiftliğimizde kurbanlık alan vatandaşlarımız hiç zorluk çekmeden çiftlik içerisinde kurulu olan mezbahanede kesimini yapıyoruz. Bunun içinde profesyonel bir kasap kadromuz var. Vatandaşlarımızın kurban kesiminden parçalama işine kadar her konuda yardımda bulunacağız' diye konuştu.

Her şeyi düşündük

Demirel Besi çiftliği sahibi Mahir Demirel çiftliğin sadece kurban bayramı için değil yılın her günü kesim için hazır olduğunu bunun içinde her şeyi düşündüklerini söyledi. Demirel 'Sadece mezbahane olarak değil çiftliğimiz içerisinde mescitte bulunuyor. Kurbanlık alan vatandaşlarımız için sabah kahvaltısı ikramımız. Kırıkkale halkına en iyi kurbanlığı sunmak için çalışıyoruz. Satışlarımızda ise kredi kartı geçerlidir. Vatandaşlarımız kurbanlık alırken en doğru yeri seçmelerini istiyoruz' dedi.

Ulaşım kolaylığı

Kimeski yolu üzerinde olan besi çiftliğinin vatandaşlara ulaşım kolaylığı da sağladığını belirten Mahir Demirel 'Şehir merkezine yakın olduğumuz için buda tercih nedenimiz oluyor. Vatandaşlarımızın kolay ulaşacağı uzun uzun uğraşmayacağı kolayca bulunacak bir bölgedeyiz. Vatandaşlarımız gelip tesislerimiz görsünler ve kararlarını versinler.Tüm vatandaşlarımızı bu modern tesislerimizi kurbanlık hayvanlarımızı görmeye davet ediyorum' ifadesinde bulundu.