RENKLİ GÖRÜNTÜLER YAŞANDI

Şehrimiz esnaflarından Yaşar-İbrahim Demir çiftinin kızı, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir´in yeğeni Güldane ile Asiye-Ramis Yayla çiftinin oğlu Levent, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdiler. Renkli görüntülerin yaşandığı merasimde, genç çift ve onları yalnız bırakmayanlar düğünde gönüllerince eğlendiler.

 

Işıklar Köyü’nde ‘yağmur duası’ edildi Işıklar Köyü’nde ‘yağmur duası’ edildi

NİKÂHI BAŞKAN SAYGILI KIYDI

Düğün törenine Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, bürokratlar ve çok sayıda davetli katıldı. Genç çiftlerin nikâhını Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı kıydıktan sonra, evliliklerinin uzun sürmesi temennisinde bulundu.

 

YÖRESEL MÜZİK ZİYAFETİ

Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Demir ve Yayla ailelerini yalnız bırakmadı. Kırıkkaleli ses sanatçılarının birbirinden güzel yöresel müzikler seslendirerek davetliler doyasıya eğlendi. Damat Güldane ve Levent, oyun pistini boş bırakmayan yakınlarıyla oyunlar oynayarak bu mutlu günü unutulmaz kıldı.

 

AİLELER FEDAKÂRLIKTAN KAÇINMADI

Çocukları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Baba İbrahim Demir, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti. Her iki aile de, “Genç çiftlerimiz, yavrularımız inşallah hep böyle mutlu olurlar. Onların mutlu olmaları bizim en büyük duamız. İnşallah vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştirirler” ifadesinde bulundular.

Haber Merkezi