Kırıkkale'de öğrenciler kendi masa ve sıralarını üretiyor Kırıkkale'de öğrenciler kendi masa ve sıralarını üretiyor

Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin, Delice AK Parti İlçe Başkanı Adem Gökdere, katıldığı yürüyüşte sık sık darbeciler aleyhine sloganlar konuştu.   Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, “Gün birlik ve beraberlik günüdür. Sen ben yok biz varız” diyerek ilçe halkına seslendi. Başkan Özdem, “Hizmetinde ve emrinde olmaktan gurur duyduğum Deliceli hemşerilerim, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe teşebbüsünde şehit ve gazilerimiz için mevlit ve demokrasiye sahip çıkma programına hoş geldiniz sefalar getirdiniz.”dedi.

RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN

Özden,  “Rabbime şükürler olsun, aziz Türk milleti hakkına sahip çıkmıştır, darbe teşebbüsü Türk milletinin azim ve sinesine çarpmış ve dağılmıştır. Demokrasinin itibar ve iffeti kurtarılmıştır. Türkiye tabiri yerindeyse ipten alınmıştır. Hainlerin emellerine ulaşmasını engelleyen asil duruş gösteren bu büyük Türk milletiyle ne kadar övünsek azdır.”diye konuştu.

HER TÜRLÜ DARBEYE KARŞIYIZ

Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin,  “Kimse bizim samimiyetimizi sınamasın bizler bir kez daha şerefli duruşumuzu göstererek darbe girişiminin daha ilk dakikalarında her türlü darbeye karşı olduğumuzu, hükümetin yanında olup demokrasiye sahip çıkılması gerektiğini söyledik ve ilk meydanlara inende bizler olduk. En kötü demokrasinin en iyi darbeden daha iyi olduğunu tarih bize bir daha yaşattı tecrübe edindik.”dedi.

GÜN BÜYÜK DÜŞÜNME GÜNÜDÜR

Şahin,  “Bu necip milletin adı Türk milletidir, burası Türkiye Cumhuriyetidir. Şu an savunmamız vatansa gelin, gün birlik beraberlik günü. Sen ben yok biz varız. Topyekûn mücadele edersek anlam kazanır. Gün dayanışma günüdür. Gün kardeşliği tescil etme günüdür. Gün büyük düşünme günüdür. Gün istiklalimize sahip çıkma günüdür. Gün küçük hesap yapanları mağlup etme yerle bir etme günüdür. “