Kırıkkale’nin genç izcileri, doyasıya eğlendi Kırıkkale’nin genç izcileri, doyasıya eğlendi


2 BİN KİŞİ AYNI ANDA ORUÇLARINI AÇTI

Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem tarafından yaklaşık 2 bin kişiye iftar yemeği verildi. İftar programına 27. Dönem AK Parti Kırıkkale Milletvekili adayları Ramazan Can, Bayram Salim Bozdemir ve Mustafa Arslan, İlçe Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda okunan Kur´anı Kerim´in ardından Ezan ile birlikte vatandaşlar oruçlarını açtı.

 

SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRDİK

İftar sonrası vatandaşlara hitaben konuşma yapan Başkan Özdem göreve geldiğinden bu yana verdiği sözleri yerine getirmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşadığını söyledi. Özdem konuşmasında 'Biz Delice için sözümüzü yerine getirdik. Yapılan çalışmalarımız ortada, görüldüğü üzere her şeyimizle dört dörtlük. Ben sizlere hizmet etmekten onur ve gurur duyuyorum. Çünkü bu koltuklara sizler bizleri getirdiniz, sizler layık gördünüz, sizlere verdiğimiz sözlerin her zaman arkasındayız' dedi.

 

DELİCE REKORA HAZIRLANIYOR

AK Parti Kırıkkale Milletvekili adayları ise iftar sonrası yaptığı konuşmada, “Delice ilçesinin yeni bir rekora daha hazırlandığını görmekten son derece mutluyum. Bugün burada sizlerle bir arada Ramazan ayının faziletini birlikte yaşamaktan son derece mutluyum. Hepinizin bildiği üzere 24 Haziran seçimlerine artık 25 günden daha az bir zaman kaldı. Ancak görüyorum ki Delice halkı geçmiş seçimlerde kırmış olduğu rekora bir yenisini daha eklemek için sabırsızlanıyor. Bizlere olan güveninizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah sizlerin destekleriyle de geçmiş seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de AK Parti 3 milletvekilliğini de kazanacaktır' diye konuştu. Haber: Emel Selci