Türkiye Gençlik Vakfı Kırıkkale Temsilciliği Dünya Yaşlılar Haftasının ilk gününde Kırıkkale Yaşlı Hizmet Evinde Dede Torun Buluşuyor etkinliği düzenledi. Ziyarette Kırıkkale Yaşlı Hizmet evinde üye olan tüm yaşlıların elini öpülerek hal ve hatırları soruldu.

En büyük destekçimizsiniz

Proğramda TÜGVA Kırıkkale temsilcisi Mehmet Çağrı Baykal yaptığı konuşmada Vakfın maiyeti ve hedeflerinden bahsetti. Baykal ' Biz TÜGVA olarak toplumun her kesimi ile uyum içinde çalışmak istiyoruz. Siz değerli büyüklerimizi unutmamız mümkün değil .Torunlarınızı TÜGVA'ya davet ediyoruz. Sizlerde elbette davetlimizsiniz . Türkiye Gençliğinin hedeflerine ulaşırken yanlarındaki en büyük destekçisi olmaya hazırız 'dedi.

Bozdemir faaliyetleri anlattı

İl Sosyal hizmetler müdürü Zühtü Bozdemir ise yaptığı konuşma da TÜGVA'nın yaşlılar haftası münasebeti ile kendilerine yaptığı ziyaretten memnuniyetlerini ve Kırıkkale Yaşlı Hizmet Evinin sosyal kültürel alandaki faaliyetlerini anlattı.

Kırıkkale’de 186 şüpheli yakalandı Kırıkkale’de 186 şüpheli yakalandı

Program sonunda TÜGVA Kırıkkale Temsilcisi Mehmet Çağrı Baykal Kırıkkale Yaşlı Hizmet Evinin en yaşlı üyesine tüm dedeleri temsilen çiçek vererek kutladı ve Ellerinden öptü.