EN ÖNEMLİ KLAVUZUMUZ 

Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Kırıkkale Ak Parti teşkilatını kabulünde yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, başarı dileklerini iletti. Ak Parti Kırıkkale İl Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra ilçe başkanları Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarının da katıldığı ziyarette her bir üye ile tek tek ilgilenen Ataş, siyasette inancın, eğitimin ve disiplinin önemine işaret etti. Siyasetin gece-gündüz demeden davasına inanan, daima öğrenen ve parti disiplinine bağlı teşkilatların başarılı olacağını ifade eden Ataş, Ak Parti´nin bu anlamda en önemli klavuzunun ise Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan olduğu vurgusunu yaptı.

 

TECRÜBELERİNDEN DAİMA İSTİFADE ETMEKTEYİZ

Kırıkkale Ak Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen ise İl yönetimi adına teşekkürlerini ileterek, “Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Ataş, aynı zamanda  Partimizin hafızasını temsil etmektedir. Bu nedenle tüm Ak Parti Ailesi açısından ayrı bir değere sahiptir. Tecrübelerinden daima istifade etmekteyiz” dedi.

Kırıkkale’de hangi araçtan kaç tane var? Kırıkkale’de hangi araçtan kaç tane var?

HER ADIMIMIZDA GÜCÜNÜ ARKAMIZDA HİSSEDİYORUZ
Ak Parti Kırıkkale İl Başkanlığının faaliyetleri hakkında bilgi aktaran Başkan Nuh Dağdelen, “Siyaset çözüm merkezleri sunar. Ak Parti siyasi tarihimizde sorunlara çare üreten bir yapı olarak haklı bir yere sahip olmuştur. Bizler de Kırıkkale´de çözüm odaklı siyaseti şiar edinerek yolumuza devam ediyoruz. Bu vesileyle her adımımızda gücünü arkamızda hissettiren Genel Merkezimize ve Zat-ı Alilerine şahsım ve teşkilatım adına şükranlarımı sunarım” diye konuştu. Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş daha sonra Kırıkkale İl Teşkilatı ile fotoğraf çektirdi.