Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. Yıldönümü dolayısıyla Kırıkkale´de Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde korunma ve bakım altında bulunan çocuklar Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu´yu ziyaret etti.

 

GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Evde dondurma nasıl yapılır? Evde sağlıklı dondurma yapımı Evde dondurma nasıl yapılır? Evde sağlıklı dondurma yapımı

Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü münasebetiyle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice Uğurlu, Kuruluş Müdürü Lale İzci ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde korunma ve Bakım altında bulunan çocuklar Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ve Emniyet teşkilatında görev yapan polisleri ziyaret etti. İl Müdürü Uğurlu Halkın huzur ve refahının sağlanmasında mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan Polis teşkilatının kuruluşunun 173. Yılını kutladıklarını söyledi.

 

ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

Ziyarete katılan Çocuklar “Ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Milletimizin huzur, can ve mal güvenliğini sağlayan polislerimize teşekkür ediyor, teşkilatın kuruluş yıldönümünü kutluyoruz” ifadesini kullandı. Ziyarette çocuklar Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu´ya günün anısına çiçek takdim ettiler. Çocuklar Emniyet Müdürlüğünde görev yapan tüm polisleri tek tek ziyaret ederek bu özel günlerini kutladılar. Müdür Çorumlu ve Emniyet teşkilatı mensupları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Haber Merkezi