Evlendirme dairelerinde 24.04.2024 yoğunluğu Evlendirme dairelerinde 24.04.2024 yoğunluğu


 

 

2018 yılı Mevlidi Nebi haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde Kırıkkale Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü´nde korunma ve bakım altında bulunan çocuklar Peygamber Efendimizin hayatı öğretmek amacıyla düzenlenen bilgi ve şiir yarışması düzenlendi.

 

KIRK YAŞINDASIN

Kırıkkale Nur Camii Konferans Salonu´nda gerçekleştirilen konferansa Kırıkkale Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hatice Uğurlu, İl Müftüsü Şahin Yıldırım vaiz ve vaizelerin katılımı ile gerçekleştirildi. Kırıkkale Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde korunma ve bakım altında bulunan çocuklarımız 3´erli gruplar halinde ortaokul ve lise kategorisine göre yarıştılar. Jüri çocuklara Peygamber Efendimizin hayatıyla ilgili sorular yönetildi. Ayrıca 7-12 yaş ‘Kırk Yaşındasın´ Şiirini Yüzüne Güzel Okuma Yarışması düzenlendi.

ZAMBAK ÇOCUK EVİ OLDU

Yarışmanın kazananı 15-18 yaş kategorisinde çınar çocuk evi olurken 11-14 yaş kategorisinde Zambak çocuk evi oldu. 7-12 yaş ‘Kırk Yaşındasın´ şiir yarışmasında ise Çiğdem Çocuk Evinden Sultan Sude Naz Korkmaz birinci oldu. Kırıkkale Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde yarışmayı kazanan çocuklara Kırıkkale İl Müftüsü Şahin Yıldırım, İl Müftü yardımcısı Kübra Göker ve Vaizler tarafından plaket ve hediye çeki verildi. Ayrıca yarışmaya katılan tüm çocuklarımıza katılım belgesi takdim edilmiş ve çocuklarımızın mutlu ayrılması sağlandı. Haber: Ahmet Özha