Çocuk Trafik Eğitim Parkı 1 yılda bu hale geldi

Bahşılı ilçesi girişinde geçtiğimiz Mayıs ayında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´nun katılımı ile hizmete açılan ve binlerce çocuğu ağırlayan Çocuk Trafik Eğitim Parkı aradan geçen bir yılda içler acısı bir hale geldi. Park bakımsızlıktan harabe görüntüsü verirken, parkta bulunan araçlara zarar verildiği gözlendi.

ÇOCUKLARIN EĞİTİM ALANIYDI

Bahşili ilçesi girişinde Kızılırmak kenarında, çocukların trafik, itfaiye, ilk yardım ve AFAD eğitimlerini eğlenerek öğrenmeleri için kurulan Çocuk Trafik Eğitim Parkı bir yıl gibi kısa bir zamanda harabe görünümüne geldi. 2019 yılı Mayıs ayından bu zamana kadar binlerce çocuğun eğitim alanı olan Çocuk Trafik Eğitim Parkının içerisinde bulunan araçlar tahrip edilirken, kaldırım taşlarının da bir bölümünün zarar gördüğü gözlendi.

ZARAR VERENLER CEZALANDIRILMALI

Kırıkkale’de özel çocukların 23 Nisan sevinci Kırıkkale’de özel çocukların 23 Nisan sevinci

Parkın yeşil alanları, dikilen süs bitkileri yabani otlar arasında kaybolurken, vatandaşlar duruma tepkilerini dile getirdi. Parka zarar verilmesini kabullenemediklerini belirten vatandaşlar, parka zarar verenlerin tespit edilerek cezalandırılmasını, parkın bakımının yapılarak eski görünümüne kavuşturulmasını beklediklerini belirttiler. Vatandaşlar ayrıca parka düzenle bakım yapılması gerektiği vurguladılar.