Kırıkkale’nin genç sporcuları keşfediliyor! Kırıkkale’nin genç sporcuları keşfediliyor!


İLK CAN SUYU VERİLDİ

Yahşihan ilçe mezarlığı ve çevresine Yahşihan Belediyesi, Kırıkkale Fen Lisesi ve Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin de katılımı ile 2 bin mavi sedir, 500 karaçam dikimi gerçekleştirildi. Fidanlara can suyu yine öğrenciler tarafından verildi. Fidan dikimi sonrasında konuşma yağan ÇEKÜD Kırıkkale İl Temsilcisi Atila Dulkadir, tüm yurt genelinde ağaçlandırma çalışmalarına büyük önem verdiklerini söyledi.

 

GAYRETLERİMİZİ SEFERBER ETMEKTİR

Kırıkkale´de de birçok ağaçlandırma etkinliği sayesinde daha yaşanabilir bir yeşil alan oluşturmayı hedeflediklerini ifade eden Dulkadir, şunları kaydetti: 'Geniş katılımlı etkinliklerle daha çok fidanı toprakla buluşturuyoruz. Bugün ise geleceğimizin teminatı gençlerimizle, öğrencilerle fidan dikimi yaptık. Etkinliklerimizde görev alan gençlerimize de bu sayede ağaç sevgisini aşılamış olduk. Amacımız, çevre ve kültür duyarlılığına sahip çıkarak temiz ve yaşanabilir bir çevre idealini benimseyerek çeşitli nedenlerle oluşturulamayan ağaçlandırma çalışmalarına katkı sağlamak ve doğanın daha da yeşermesi ve yeşile boyanması için tüm gayretlerimizi seferber etmektir'

 

Dulkadir, fidan dikimine destek veren Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur´a ve okul yöneticilerine teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.