İYİ PARTİ, CHP VE DP İTTİFAKTA ANLAŞTI

 

 

 

 

KIRIKKALE´DE ANLAŞMA SAĞLANDI

Boykot nedir? Boykot nasıl yapılır? Boykot nedir? Boykot nasıl yapılır?

İyi Parti, CHP ve DP´nin ortak adayı Mahir Yılmaz oldu. İYİ Parti İl Başkanı Bülent Altınışık, CHP İYİ Başkanı Onur Yüksel Bozdağ ve DP İl Başkanı Hayati Çimen dün ittifak için bir araya geldi. Kırıkkale´de çatı aday olarak Mahir Yılmaz´ı belirleyen İl Başkanları konuyu genel merkeze iletecek. Ayrıca Belediye Meclis Üyeleri içinde ortak bir çalışma yapacak olan İl Başkanları, olumsuz bir şeyin olmadığını ve çalışmalarına başladıklarını söylediler.

 

3 PARTİ ORTAK ÇALIŞACAĞIZ

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, CHP Milletvekili Ahmet Önal´ında aralarında olduğu 3 parti il başkanını bir araya geldiğini söyleyerek, “Kırıkkale Belediye Başkanlığı için gerekli görüşmelerimizi yaptık ve anlaştık. İlimiz için hayırlısı olur. Biz il başkanları olarak süreci tamamladık ve genel merkezimize konuyu rapor edeceğiz. Muhtemelen bir aksiliğin çıkacağını düşünmüyorum. Belediye Meclisi için de 3 parti ortak bir çalışma yapacağız” diye konuştu.

 

KAZANAN KIRIKKALE OLACAK

Adaylarının Mahir Yılmaz olduğunu söyleyen CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık; “Kırıkkale´miz için çatı adayını belirledik. İlçe Belediye Başkan Adaylıkları içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim Balışeyh ve Sulakyurt adayımız belli. Alınan kararlar doğrultusunda burada İYİ Parti ve DP CHP´nin adayını destekleyecek. Bizlerde gece ve gündüz sokaklarda olarak çatı adayımıza destek isteyeceğiz ve kazanan Kırıkkale olacak”

 

7/24 ÇALIŞACAĞIZ

Demokrat Parti İl Başkanı Hayati Çimen ise anlaşmanın sağlandığını söyleyerek, “Kırıkkale´mize hayırlı olsun. Allah´ın izni, halkımızın desteği ile Mahir Yılmaz´ı Kırıkkale´de Belediye Başkanı yapacağız. Önümüzdeki günlerde bir araya gelerek ilçelerde ortak adayımızı belirleyeceğiz. Kazanan Kırıkkale olacak. 7/24 çalışarak adaylarımıza destek vereceğiz. Hayırlı olsun” dedi.  Haber: Kenan KUZUCU