HİZMETTEN ÇOK SORUN ÜRETECEK

CHP İl Başkanı Ahmet Önal, yeni Adliye Sarayı ile birlikte çarpık kentleşmeye bir yenisinin daha eklendiğini söyleyerek, yeni Adliye Sarayı´nın, yeri itibarı ile hizmetten çok sorun üreteceğini dile getirdi. Adliye Sarayı´nın yapılması ile birlikte yeşil alanların yok olacağını ifade eden Başkan Önal, yeşil alanın yok olması ile birlikte otopark sorunuyla da karşı karşıya kalacağımızı vurguladı.

ADLİYE SARAYI´NIN YENİ YERİ YANLIŞ

Bu hatadan biran önce dönülmesi gerektiğini belirten Başkan Önal, “Nasıl valilik binasının yerinin yanlış bir seçim olduğunu haykırdıysak, bu günde yeni adliye sarayı binasının yanlış olduğunu haykırıyoruz. Eski Adliye Binasının 50 metre ilerisine yapılacak olan yeni adliye binası için karar alan bürokratlar ve siyasetçiler bu şehirde yaşamıyor. Yeni adliye binasının yapılması ile birlikte sorunlar peş peşe gelecek”

VELİLERE CHP´DEN TAM DESTEK

Evlendirme dairelerinde 24.04.2024 yoğunluğu Evlendirme dairelerinde 24.04.2024 yoğunluğu

Mehmet Uzelli İlkokulu´nun tam önüne yapılacak olan yeni Adliye Sarayı´nın öğrencileri de olumsuz etkileyeceğini söyleyen Önal, “Okulda bulunan veliler bu konu ile ilgili imza kampanyası başlattı fakat herhangi bir sonuç alamadılar. Bizlerde Cumhuriyet Halk Partisi olarak velilerimizi destekliyoruz ve sonuna kadar arkasındayız” dedi.