Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, tüm cami derneklerinin spor kulübü kurması gerektiğini belirterek, “Şuana kadar 22 cami derneğimiz kulübünü kurdu. Önümüzdeki günlerde spor sayımızda artış olacak” dedi.

Kayıp Çocuk Polis Tarafından Bulundu Kayıp Çocuk Polis Tarafından Bulundu

ASKF BAŞKANI TEKLİF ETTİ

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Sırrı Zengin´in ‘Bütün Kurumlar Kulüp Kursun´ teklifine duyarsız kalmayan Vali Yunus Sezer, “Bütün camilerimiz kulüplerini kuruyor. 22 camimiz kulübünü kurdu.  Bütün sokaklarımızda bir tane kulüp olmasını istiyoruz. Cami Dernekleri ise çocuklarımıza forma yaptırmaya başladı. Önemli olan bina yaptırmak değil, içerisini doldurmak önemlidir” diye konuştu.

MAHALLENİZİN DERTLERİ İLE DERTLENİN

‘İmamlar mahallenin dertleri ile dertlensin, sokağının derdi ile dertlensin´ diyen Vali Sezer, “Sokağında bir tane uyuşturucuya bulaşan adam var ise onun derdi ile dertlensin. Bu insanlarımızı bir araya toplayalım hem dinini öğrensin, hem manevi değerlerini öğrensin hem de sporunu yapsınlar. Ayrıca Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüşüp öğretmen tahsis edelim derslerinde yardımcı olsunlar. Hepsini yapabilecek kabiliyetteyiz. Bunları da yapacağız”

HEDEF BİN GENÇ

Hedeflerinin bin genç olduğunu dile getiren Vali Sezer, “Her caminin bir ekibi olmalı. Bunlara kendi aralarında müsabakalar yaptırmalıyız. Her sokakta spor her köşede spor kurulmalı. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüştüğünü dile getirdi. Mart ayında Kırıkkale´ye Bakanımız geleceğini söyledi. Geldiğinde tüm sorunlarımızı masaya yatıracağız” diye konuştu. Haber: Emel Selci