15 TEMMUZ´DA GERÇEKLEŞTİREMEDİLER

Keskin T Tipi Cezaevinde yatmakta olan ünlü kabadayı Alaattin Çakıcı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin´e düzenlenen Zeytin Dalı Operasyonu hakkında avukatı aracılığı ile açıklamada bulundu. Çakıcı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “ABD ve batılı Müttefiklerin Orta Doğuda kuzey Irak´tan Suriye sınırı boyunca İsrail´in güvenliği için Suriye ve ıraktaki kürtlerin bir çatı altında birleştirip YPG PYD PKK Peşmerge güçlerini 200-250 bin kişilik düzenli bir ordu oluşturmak en gelişmiş silahlarla donatıp hava savunması füzeleri uzak menzilli füzeler vererek amaçları Arap ülkeleriyle Türkiye´nin bağını koparmak 15 Temmuz´da gerçekleştiremedikleri bu oluşturdukları Teröristi orduyla ülkemizi bölmek siyonizmin üst aklın emrinde olan ABD ve bin yıldır Selçuklu Osmanlı dönemlerindeki haçlı zihniyetlerinin ülkemizde ve coğrafyamızda 30 yıldır devam eden kapalı olarak orta doğuda Arapları Irak´ta kullanarak Irak´ın ülke bütünlüğünü federal yapıya bölmek niyetinde olduklarını dile getirmiştim”

 

SÖMÜRGEDEKİ GİBİ

“Tüm terör unsurlarını güçlendirerek ıraktaki Kürtleri PKK´yı Suriye coğrafyasına oradaki sözde kantonlar adı altında PYD, YPG,PKK bir çatı altında birleştirip kendisine Fransız Lejyoner ordusu gibi eski İngiliz sömürge dönemindeki Nepal´li paralı asker olan Gurkalar ordusu gibi bu 250 bin kişilik ordu oluşturmak istedikleri kesinlikle bu alt yapı tamamlanarak Suriye´nin ve Irak´ın bazı bölgelerinde düzenli bir terörist orduyu oluşturduklarını inkar etseler bile binlerce tırlarla aylarca silah sevkiyatı yapıldığı bilinmektedir. 10 bin kilometre okyanus ötesinden 30 yıla yakındır orta doğu ve İslam dünyasının ABD´nin güvenlik sorunu adı altında coğrafyamızı kan gölüne çeviren 20. yüzyılın 2. yarısından günümüze kadar demokrasi insan hakları ulusların kaderini tayin etme adı altında yer altı kaynaklarını sömürmek ulusların mikro düzeye indirip sözde özgür birer ulus adı altında her birini Amerika dan federal eyalet valisine bağlamayı düşünen birleşik devletlerin amacı bu olduğu bilinmektedir”

 

MANTIK PARÇALA YÖNET DEĞİL, PARÇALA YOKETTİR

“Uluslar arası hukukun demokrasinin insan haklarının din ve vicdan özgürlüklerini sözde savunan teröristlerle aynı yatağı paylaşan sam amca hangi demokrasiden hukukun üstünlüğünden din ve vicdan hürriyetinden uluslar arası hukuktan bahsetmek terörist bir devlet olan birleşik devletler bu kutlu kavramları demokrasi adına uluslar arası hukuk adına din ve vicdan özgürlüğü bu kutlu sözler teröristlerle iş birliği yapan ve terörü bir devlet olan birleşik devletler insanlık adına kirletme hakkını insanlığı ve  6,5 milyar insanla dalga geçer gibi dile getirip Amerika Kıt´ası ve Avrupa birliği hariç dünyanın her yerinde fitne çıkararak 21. yüzyılın İslam coğrafyasının değişik ülkelerinde soykırım yapmaktadır. Mantık parçala yönet değil, parçala yokettir. Suriye sınırlarımız ve Irak´ın kuzeyi ülkemizin istiklali ve bekası için en büyük sorun olduğunu sözde stratejik ortağımız başta birleşik devletler günümüzdeki NATO, milletimizi yok etmek devletimizi bölmek son haçlı zihniyetidir”

 

SİRK PALYAÇOSUNDAN FARKLI DEĞİL

“Bilmiyorlar ki yılanları ne kadar üzerimize salsalar bile başarılı olamayacaklar bu egoist diktatör terörist zihniyetli devlet Vietnam´da 250 bin can kaybı 1 milyona yakında yaralısı olan Vietnam sendromunu kabul etmeyip kayıplarını 50 bin civarı gösteren gelişmiş silahlar hariç korkak bir ordu olduğunu Pentagon bildiği için askerlerini uyuşturucu cesaret haplarıyla her savaşta cephelere sürdüğü bilinmektedir.  Bu dengesiz ahlak ve namus tanımayan sarhoş Amerika askerleri her işgal ettiği ülkede kadınların ırzına geçen rezil bir ordudan ne beklenebilir.   2. ırak savaşında ceza evlerindeki mahkum ıraklılara lezbiyen askerleri işkenceler yaptığı bilinmektedir TÜRKİYE CUMHURİYETİ devleti Cumhurbaşkanı, Başbakanı , Bakanlar Kurulu, TBMM´de alınan sınır ötesi harekatı , devletimizin bekasını 1. derece de ilgilendirdiği için Afrin ve güney sınırlarımızda her an yapılacak  bu sınır ötesi harekatı meşru hakkımızdır Türkiye Cumhuriyeti devletinin almış olduğu bu kararlardan asla vazgeçmez devlet bekası söz konusu olunca milletimizin genlerinde blöf yapmak yoktur. Aylardır televizyonlardan canlı yayına çıkamayan ben bir dahiyim diyen Trump denen üşütük sen dahi misin yoksa delimisin vücut diliyle bir sirk palyançosundan farklı olmayan bir zır delisin”

 

NE DEDİĞİNİ BİLMEMEKTE

“16 Ocak 2018 23:54 de ABD Dışişleri sözcüsü HEATHER NAVERT basın toplantısındaki yüz ifadelerinde bir şaşkınlık yaşadığını vücut diline yansıtmıştır. Türk Silahlı Kuvvetleri´nin Afrinde PYD mevzilerini vurulduğuna dair bir bilgi sahibi değiliz derken arkalarında olduğu birlikte yatağa girdikleri terörist ordu haline getirdikleri terörist mevzilerin vurulduğunu bilmesine rağmen yaşadıkları şoktan dolayı ne dediğini bilmemektedir. Dünyayı Hustondan, NASA dan bir kibrit çöpünü anında büyük dev ekranlara getiren o günkü TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİMİZİN kısmi hava operasyonunu Afrin´de PYD mevzilerini ekranda görmediler mi? Aynı gün Pentagon´da yapılan flaş açıklamada Afrin´deki PYD unsurlarını desteklemediklerini açıklamalarına rağmen 18 Ocakda Türkiye saati ile 22:00 civarında abd Dışişleri sözcüsünü Heather Navert yeni yaptığı açıklamada Afrine Türklerin girmesini istemiyoruz. Türkler DEAŞ´a yönelsin bu hanıma şunu hatırlatmak isterim sen kimsin bu ülke senin eyaletin mi ?  Haddini bil. Başka parçalayarak yok ettiğiniz ülkelerle Türkiye cumhuriyeti devletini karşılaştırıyorsanız yanılıyorsunuz . Sizler çok farklı genlerden oluşup yumurtadan çıkmış bir melez topluluğu olduğunuzu biliyor musunuz? Melez toplumların ahlaki kişilik insan sevgisi adalet kavramı inanç özgürlüğünü yumurta içerisinde döllenirken genleride yok olarak yumurtadan çıkmış gerçek anlamda bir ulus bile değilsiniz”

 

KEMİKLERİNİ SIZLATIR

“Dost gibi gözüküp milletimizi 15 Temmuz´da hançerleyip milletimize hançer saplamaya çalıştınız şimdide yılanlar ordusunu saldırtmak istiyorsunuz 5 bin yıllık TÜRK tarihinde bu milletin içine tarihin her evresinde milyonlarca yılanlar saldırmaya kalktı her seferinde o yılanların kafaları koptu zehirleri dişlerinde kaldı savaş dünyamıza huzur değil acı, gözyaşı, kadın ve çocukların ölümü katliamlar sefalet halinde göçler milyonları telef etmekten başka birşey değildir. Sizler coğrafyamızı yakıp yıktınız ülkemiz sizin vahşetinizden dolayı 5 milyon mülteciyi kendi vatandaşları gibi bağrına basmıştır hani insan haklarından bahsediyordunuz. Siz ve batı sadistçe yok ettiğiniz Irak, Suriye, Afganistan´dan ne kadar ülkenize mülteci kabul ettiniz bu ülkede devletine gönül vermiş her etnik grup bölücü teröristler hariç devletimin yanında yaşlısı ihtiyarı çoluğu çocuğu askeri ve milleti ile tek vücut olduğunu biliyor musunuz? Milletimizin töre ve inançlarında bir şeye karar vermişse asla bir adım geri atmaz bedeli kansa hiç düşünmeden bedenlerini feda eder bedel ödenmeden bir vatanın birliği nede herhangi bir ülkenin bir anlam taşımaz tarih süresi içerisinde aziz vatanımızın her zerresinin bedeli milletimizin kanıyla sulanmıştır. Gücünüz ne olursa olsun devletimizin almış olduğu karar siz ne kadar havlasanız bile devleti yönetenler bu millete söz vermişlerdir sözlerinden asla dönmezler dönerlerse; Bizansın fetihinde ki Mohaç´da ki, Kosova´daki, Balkanlar´daki Yemen´deki Libya´daki Mısır ve Cezayir´deki Balkanların her karış toprağındaki Çanakkale´de Galiçya´da kut-ül  Amare de  Sakarya´da Dumlupınar´da toprağın altında yatan milyonlarca şehit dedelerinin kemiklerini sızlatır”

 

VATAN AŞKI İLE YANMAKTA

“Yazımın içerisinde bahsettiğim gibi savaşlar acıyı, gözyaşını, göçü, katliamları, açlık, sefalet, milyonların yok edilmesine değer mi ama sizler Allah´ın yerine petrolü, doğalgazı, silah ticaretini koyduğunuz için acı ve gözyaşının insanların telef olmasını kullandıklarınız silahlardan dolayı dünyanın ekolojik yapısını bozmak siz kapitalist toplumların ve sizleri yönlendiren siyonist üst aklın vazgeçemediğiniz tutkunuzdur. Sayın Devlet Başkanım aziz milletimiz tarih sürecinde büyük savaşlar kazanmış değerli ordumuzun mensupları Rab´bim yar ve yardımcınız olsun. Devletimizin bekası için yapılacak her türlü sınır ötesi askeri harekat batılla hakkın bir askeri harekattır bu millet tarih sürecinde hep mazlumların sesi olmuştur zafer ve başarı Allah´a tevekkül edenlerindir. Bölücüler hariç hangi partiye mensup olan her vatansever iç politikada birbirinize kırıcı söz söylemiş olsanız bile hepsinin yüreği vatan aşkıyla yanmaktadır onlar ne devletlerini ne vatanlarını şanlı bağrağımıza şerefli ordumuzun tüm vatanseverlerin beka söz konusu olunca devletin yanında olacağımızdan emin olunuz sayın devlet başkanımıza şanlı ordumuza vatanımıza gönülden bağlı her etnik gruptaki vatanseverlerimize saygılarımla arz ederim” dedi.

 

Haber Merkezi