AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Av. Mustafa Murat Kaplan, 24 Haziran´da yapılacak olan seçimlerde Kırıkkale´ye hizmet etmek için Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

 

ZARURİ SEÇİM

Av. Mustafa Murat Kaplan hafta sonu AK Parti´den aday adayı olduğunu açıkladı. Kaplan yaptığı açıklamasında “Malumunuz olduğu üzere 16 Nisan 2017 tarihinde yapılan anayasa değişikliği referandumu sonrasında bir sistem değişikliği hayata geçirmiş olduk. Yapılan değişikle partili Cumhurbaşkanlığı hükümet modeli ile yasama ve yürütme organları arasındaki organik bağ ortadan kaldırılmış bulunmaktadır. Türkiye hukuk platformu olarak gerçekleştirdiğimiz faaliyetler kapsamında aktif rol üstlenerek Kırıkkale halkımıza bu anayasa değişikliğinin mecburiyetlerini ve zaruretlerini ifade etmeye çalıştık”

 

HAYIRLI OLSUN

Toz fırtınasına dikkat! İnsan sağlığına etkisi çok fazla Toz fırtınasına dikkat! İnsan sağlığına etkisi çok fazla

“Nitekim aradan geçen 1 yılın sonunda ülkemiz daha fazla eski hükümet modeli ile yola devam edemeyeceği ortaya çıkmıştır. Ortaya çıkan bu durum karşısında sayın Cumhurbaşkanımızın siyasi liderliğinde 27. dönem Milletvekilliği genel seçimleri ile Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilmesi kararı alınmış bulunmaktadır. Ben öncelikle gerçekleşecek olan seçimlerin memleketimize, milletimize hayırlar getirmesini temenni ederim. Güçlü ülke Büyük Türkiye idealinin ortaya çıkacağı bu dönemde bende Milletvekilliği adayı olmak için aday adayı oldum. Ülkemizin içinden geçtiği bu sıkıntılı dönemden hepimizin malumu bu süreçte birey olarak hiçbirimizin sorumluluktan kaçmak gibi bir düşüncemiz olamaz”

 

HİZMET İÇİN ADAYIZ

“Allah´ın izni ve inayetiyle 24 Haziranda yapılacak olan seçimlerde Ak Partinin yeniden tek başına ve güçlü iktidarının temin ve tesis etmek hepimizin en önemli önceliği olacaktır. Kırıkkale´mizde ve ilimizin milletvekilliğinin tamamına yeniden Ak parti tarafından temsil ve ilzam edilmesi zarureti ortadadır. Varsın birileri muhalefette kalma, herkese ve her şeye muhalefet etme yolunu seçsin. Ak partiye bu millete hizmet etme yolunda iktidar olmak yakışır. Ak partiye daima hizmet daima millet yolunda muktedir olmak yakışır. Bu yüzden Allahın izni ile bu dönem Kırıkkale´mize hizmet etmek için Milletvekili aday adayı olarak karşınıza çıktım. Rabbim bu şehre hizmet etmeyi bize nasip olursa bizde adayız” dedi. Haber Merkezi