SALİH YURT

Defansta görev yapan 27 yaşındaki Salih Yurt oldukça tecrübeli bir isim.  Türk Telekomspor, Ünyespor, Bandırmaspor, Hatayspor, Elazığ Belediyespor, Yozgatspor ve Osmaniyespor takımlarının formasını giyen savunmanın en önemli ismi Salih bu sezon takımı adına 21 maça çıktı ve 3 gol atarak takımına büyük katkı sağladı.

Kırıkkalegücü kümede kalmayı garantiledi Kırıkkalegücü kümede kalmayı garantiledi

ABDURRAHMAN ŞAHAN

Takımın en yaşlı ve en tecrübeli ismi. Adeta takımın beyni 35 yaşında olmasına rağmen takımına en fazla katkı yapan futbolcu. Takımı yönlendiren, oyunu orta sahada forse eden ve sertlikten kaçınmayan bu yaşlı kurt takımı adına 21 karşılaşmaya çıktı. Orta saha futbolcusu olmasına rağmen rakip filelere 11 gol atan Abdurrahman takımının grup lideri olmasında baş mimar olan isim. 

SİNAN KALAYCI

Sarayönüspor´un bu sezon sahada en fazla kalan ismi. 27 yaşındaki tecrübeli isim Arşinspor, Of spor, Kastamonuspor, Hacettepespor, Gölcükspor, Keçiörengücü ve Osmaniyespor takımlarında forma giydi. Sezon başı Yeşil- Beyazlı takıma transfer oldu. Takımın orta sahasında Abdurrahman ile iyi bir ikili oluşturdu. Fizik gücü oldukça yüksek bir futbolcu.   22 maçta 4 gol ve 8 sarı kart görerek sezonu tamamladı.

SERGE ALAİN ABAKA

21 yaşındaki Fildişi Sahili futbolcu Kanatlarda ve Forvet mevkisin de oynuyor. Abdurrahman´dan sonra takıma en katkısı olan futbolcuların başında gelen bir isim.  2 sezondur yeşil Beyazlılar için ter döküyor. Çok suratlı ve teknik bir futbolcu boş gördüğü her alanda topu direk kaleye vurabilen Abaka Bu sezon takımın en skorer ismi takımı adına 23 maçta 12 gol kaydetti.  Rakip savunmalar için oldukça tehlikeli ve bir o kadarda durdurulması zor bir futbolcu

SAMET KALKAN

29 yaşındaki golcü futbolcu bu sezon takımı adına 23 maçta forma giydi. Top tekniği yüksek olan ve rakip kalede her an maçın skoruna değiştirebilecek kapasitede bir futbolcu bu sezon takımının grup lideri olmasında 9 gollük bir katkı yaptı