SİYASET 4.11.2013 00:09:00
Bozdemir`de aday adayı

Bozdemir`de aday adayı

İnşaat Mühendisi Bayram Salim Bozdemir Kırıkkale Belediye Başkanı Aday Adayı için resmi başvurusunu Cumartesi günü gerçekleştirdi.

Çözüm üretme kararındayız

Bozdemir başvuru esnasında yaptığı açıklamada, “Öncelikle Kırıkkale`mize emeği geçmiş tüm Kırıkkale hizmetkarlarına, huzurlarınızda teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum” dedi. Bozdemir, 'Yola çıkmak ilk adımı atmaktır' diyerek Kırıkkale Belediye Başkanlığına aday adaylığımı açıkladığım bu önemli günde beni yalnız bırakmayan değerli hemşerilerime, teşekkür ediyorum.  Kırıkkale’mizin kurulduğu günden bugüne birikmiş sorunları olduğunu yaşayarak bilmekteyiz. Fakat, tüm bu sorunları çözmek bizim tarzımız olacaktır.  Bizim ilkemiz, 'halka hizmet hakka hizmettir'. Bir başka deyişle düsturumuz 'insanı yaşat ki devlet yaşasın' olacaktır. Bu bakış açısıyla, var olan sorunların tespitinde aciliyet önceliğini de dikkate alarak çözüm üretme kararındayız.

 

Hayal ettiğimiz Kırıkkale

Bunu gerçekleştirmek için prensibimiz, Kırıkkale’mizin her bir ferdinden öneri almak ve insan odaklı yönetim ilkesiyle hareket etmektir. Şehre dönük anlayışımızın temel felsefesi işte bu olacaktır. -Hayal ettiğimiz Kırıkkale`yi inşa etmek için çıktığımız bu yolda, siz kıymetli hemşerilerimizle birlikte nasıl bir Kırıkkale gerçekleştireceğimizi huzurlarınızda paylaşmak istiyorum. Üniversitesiyle şehrin bütünleştiği bir Kırıkkale. Esnafımızın yüzünün güldüğü bir Kırıkkale. Hayal eden herkesin Kırıkkalesini bulduğu bir Kırıkkale. Büyüyen ve göç alan bir Kırıkkale. Güneşiyle 24 saati aydınlatan bir Kırıkkale. Yatırımcının peşinde koştuğu bir Kırıkkale.

 

Vizyon oluşturan bir Kırıkkale

Yaşayanlarını kendine meftun eden bir Kırıkkale, içinde yaşayan insanları şehrin değerli sahipleri ve sermayesi görerek, güler yüzle kucaklayan belediyecilik anlayışıyla baş tacı eden bir Kırıkkale, Bozkırın içerisinde yeşile bezenmiş, mutlu vatandaşların  “Gönül Dağı” türküsü terennüm ettiği bir Kırıkkale, Sınırlı kaynaklarıyla çarpık bir şehir mimarisine su taşıyan bir Kırıkkale değil, kendine özgü mimari tasavvuru olan bir Kırıkkale, Bir kaç bölgesine, mahallesine ilgi gösterilen değil bütün bölgelerine aynı hassasiyetle sahip çıkılan bir Kırıkkale, Kırıkkaleli her vatandaşımız için gerçekleştirilebilir projeler üreten bir Kırıkkale, sahasında yetkin kişileri başka şehirlere kaptıran bir Kırıkkale değil, Türkiye’nin yetkinlerini şehrimize kazandıran bir Kırıkkale, içinde yaşayan her kesimin gönüllü katkılarıyla tesis edeceği bir kentin vizyonunu oluşturan bir Kırıkkale oluşturacağız” dedi. 


Diğer Haberler

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024