Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe
SİYASET 8.08.2014 19:05:28
Borcumuzu ödeme zamanı

Borcumuzu ödeme zamanı

AK Parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal Cumhurbaşkanı adayları Başbakan Tayyip Erdoğan'ın bu güne kadar seçimlerde kendilerine destek verdiği şimdi destek verme sırasının kendilerinde olduğunu belirtti. Köksal Başbakan Tayyip Erdoğan?

AK Parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal nöbetçi vekil uygulaması kapsamında basın mensupları ile  parti binasında bir araya geldi. Köksal Cumhurbaşkanlığı seçimi değerlendirmesi ve Meclis çalışmaları hakkında bilgi verdi. Milletvekili Köksal başta Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve  Milletvekili arkadaşı Ramazan Can ile tüm ilçeleri ve il merkezinde Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarına katıldıklarını ve vatandaşın büyük ilgisi ile karşılaştıklarını söyledi.

Pazartesi yeni bir dönem

AK Parti Milletvekili Köksal bundan önce yapılan tüm seçimlerin merkezinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bulunduğunu, gerek genel seçimlerde gerekse yerel seçimlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kendilerine destek istediğini şimdi ise kendilerinin borçların ödeme zamanı olduğunu belirterek “Borcumuzu ödeme noktası geldi. Kırıkkale  bu güne kadar bizlere sürekli destek oldu. Bu biraz erken kutlama gibi geliyor ama  dolaştığımız yerlerde bunu görüyoruz Kırıkkalelilere bir kez daha teşekkür ediyorum. Nasıl ki hiçbir seçimde bizim yüzümüzü kara çıkartmadılar, bu seçimde de yüzümüzü kara çıkartacaklarına inanmıyorum. İnşallah memleketimiz için milletimiz için pazartesi günü yeni bir dönem başlayacak. Hayırlara vesile olacak bir dönem. Cumhurun başına halkın adamı başkan olacak. “ şeklinde konuştu.

Türkiye ortalamasının üzerinde oy

Köksal  yapılan tüm seçimlerde Kırıkkale’nin AK Parti’ye Türkiye ortalamasının üzerinde oy verdiğini  hatta bu oranın %10-%15 daha fazla olduğunu belirterek “  Pazar günü vatandaşımızın tercihini göreceğiz. O tercihin yeni Türkiye’den yana olduğu biliyoruz. Vatandaşlarımıza seçim boyunca biz kendimizi anlattık. Vatandaşımızda tüm seçimlerde bize destek vererek Kırıkkale olarak Türkiye ortalamasının üzerinde desteği oldu. Bu seçim dede aynısının olacağına inanıyorum. Tüm  AK Parti yöneticileri bunun için gece gündüz çalışıyor   ” şeklinde konuştu.

Tasvip etmediğimiz olaylar oldu

AK Parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal geçen hafta ki Meclis çalışmalarına da değindi. Köksal hiç kimsenin tasvip etmediği olayların yaşandığını bu yüzdende verimli bir çalışma yapılmadığını söyledi. Köksal “Mecliste Torba kanun tasarısının üçte ikisi bitti kalan üçte birlik kısmını da Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında görüşülecek. Yüzüncü maddeye geldik 48 madde kaldı.Vatandaşın torba kanunda çok beklentisi var.Bunu biliyoruz. Vergi borçlarının ve SGK borçlarının ertelenmesi ve faizlerinin silinmesi gibi maddeler var. Büyük ihtimalle ayın 28 Ağustos’ta tekrar toplanacağız. Kısa bir tatil döneminden sonra çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 


Diğer Haberler

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024