ACILARIMIZI PAYLAŞTILAR

Yemekte konuşma yapan Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu, “Kendilerine yönelik iftar veren işadamı Haydar Albayrak´a teşekkür etti. Şehit aileleri olarak hepimiz acılar içindeyiz ama acıları göğsümüze, bağrımıza bastık. Hepimiz, mübarek Ramazan Ayı´nda evlatlarımızın acısıyla yanıp tutuşurken, böyle bir organizasyonda bizleri buluşturan ve acımızı paylaşan Haydar Albayrak´a, basın mensuplarımıza teşekkür ederim” dedi.

 

GURURLU VE ONURLUYUZ

Şehit aileleri ve gazilerin acılarını paylaşan Albayrak, “Bu vatan sizlerle gurur duyuyor. Bizim, sizlere minnet borcumuz var. Bizler her zaman şehit ailelerimiz ve gazilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Kalpten birliktelik ve samimiyetlikle bu manevi atmosferde bir araya geldik. Sizlerle beraber iftar yapmanın gurur ve onurunu yaşıyoruz. Bizler sizin bir kardeşininiz. Sizler bizim vazgeçilmeyecek ilkelerimizsiniz” şeklinde konuştu.

 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Çalınan Instagram’ı geri alma Çalınan Instagram’ı geri alma

Albayrak, “İnşallah hep birlikte hayırlı hizmetler yaparak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Uzaktan yakından geldiniz. Bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü sağlamak amacıyla bu uğurda canını veren şehitlerimizi, bedenlerini siper eden gazilerimizi asla unutamayız. Bizler her zaman sizin yanınızdayız. Bunu kalben söylüyorum bizim hiçbir beklentimiz yok. Yaptığımız bütün çalışmalar şehrimiz içindir” dedi.

 

TÜRK BAYRAĞI VE KUR´AN-I KERİM

Konuşmaların ardından Vatan İçin Can Verenler Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu, işadamı Albayrak´a teşekkür plaketi takdim etti. Albayrak´ta, Başkan Torunlu´ya Türk Bayrağı ve Kur´an-ı Kerim takdim etti. Konuşmaların ardından hep birlikte dualar edildi. Haber: Ahmet Özhan