YAPICI BİR BAKIŞ AÇISI

Konuyla ilgili kendi sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan “Sosyal Medya üzerinden siyaset kurgulamaya çalışan bazı siyasi temsilcilerin Milletvekilimiz Ramazan Can´ı hedef alarak yaptığı paylaşımlar, siyaset üretemeyen bir zihniyetin muhalefet kisvesinde geldiği en son noktadır. Milletvekilimiz Ramazan Can basta olmak üzere teşkilatımızın bütün mensuplarının, AK Parti çatısı altında hep başı dik olmuştur”

BİZLERE ASLA AĞIR GELMEZ

Kırıkkale İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Ceylan oldu Kırıkkale İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Ceylan oldu

“Geldiği makamları unutan, siyasi fikir çöküntüsü içerisine düşmüş, makamları gidince yol arkadaşlığını unutmuş vefadan yoksun insanlar bugün geldiğimiz noktada muhalefet saflarında yer almış, memleket ve millet düşmanları ile gizli oturumlar yapacak kadar körleşmişlerdir. MKEK´nın bugün geldiği noktayı anlamak için, yapıcı bir bakış açısı ile ciddi bir kapasite gerekmektedir. Bizlere ismi ağır gelecek isimler, millete hizmet yolundan sapanlar değildir. Millete hizmet edenlerin safından, makam mevki uğruna ayrılanların, yine makam ve mevki hırsıyla yalan ve iftira yolunu tercih edenlerin isimleri bizlere asla ağır gelmez”

20 YILDIR MİLLETİNİN SİNESİNDE YER TUTTU

“AK Parti 20 yıldır milletinin sinesinde yer tutmuş, AK Parti mensupları da her daim milleti ile gönül gönüle olmuştur. Bizler Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdogan´ın izinde daima ileriye bakıyor, daima milletimiz için kalbi hizmet aşkıyla çarpan neferler olmaya devam ediyoruz” dedi. Haber: Ahmet Ünal