Kırıkkaleliler Vakfı, Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu, Kırıkkale Ankara İşadamları ve bürokratlar derneği ile ilçe ve köy derneklerinin yöneticilerinden oluşan heyet AK Parti Genel Başkan yardımcısı Selçuk Özdağ´ı ziyaret etti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Özdağ, Kırıkkale´den 6 yaşında ayrıldığını dile getirirken, annesinin ve akrabalarının halen Kırıkkale´de yaşadığına dikkat çekti. 41 senedir Manisa´da yaşadığını belirten Özdağ, Milletvekili seçildiği Manisa´yı da “Benim acılarıma annelik yapan şehir” olarak adlandırdı.

Jeoloji Mühendisi, Kırıkkale’ye dikkat çekti! Jeoloji Mühendisi, Kırıkkale’ye dikkat çekti!

 

ATILDIĞIM ÜNİVERSİTEYE VEKİL OLARAK GİTTİM

12 Eylül döneminde yargılandığını 7 yıl Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte cezaevinde kaldığını ve yine rahmetli Yazıcıoğlu ile birlikte Büyük Birlik Partisini kurduklarını belirten Özdağ, 17 yıl Genel Başkan yardımcılığı ve Yüksek istişare kurulu üyeliği yaptığını da sözlerine ekledi. Özdağ “28 şubat döneminde 3 defa üniversite hocalığından atıldım. 2,5 yıl işsiz kaldım. Eşim Elazığ´lı Kuran kursu hocasıdır. Kimseye eyvallah etmedim. Atıldığım üniversiteye milletvekili olarak gittim. Orada 10 bine yakın öğrenciye konuşma yaptım. Gençlere yenilgilerden zafer çıkarmanın sırlarını anlattım” dedi.Özdağ şöyle devam etti “Bayramın 1. günü annemi ziyaret ettim ondan sonra Manisa´ya gittim. Biz toprağımızı seviyoruz. Doğduğumuz toprakları biliyoruz. Her yaz tatilinde köyüme giderim mutlaka orada babamızın dedelerimizin arazilerini geziyorum. Armutlarını, üzümlerini topluyorum”

 

KIRIKKALELİLERDEN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Ziyarete katılan Kırıkkaleliler Vakfı Başkanı Aytekin Araç, Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Cemal Sertkaya, Kırıkkale Ankara İşadamları ve bürokratlar derneği Başkanı Ali Asker Demirhan, Vakıf Müdürü Zekeriya Ersarı ve diğer STK temsilcileri 13 yıldır iktidar olan bir siyasi partinin Genel Başkan yardımcılığı görevinde Kırıkkaleli hemşerilerinin bulunmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Selçuk Özdağ başarılarının devamını dilediler.