Biz sizlere sahip çıkacağız

 

Kırıkkale Türk Metal Sendikası Şube Başkan Adayı Davut Ulusu, şube yönetimine aday olan ekip arkadaşları ile birlikte kongre delegeleri ile bir araya geldi.

MHP’li Öztürk, “Milli Kader Milliyetçi Kararla Bütünleşmiştir!” MHP’li Öztürk, “Milli Kader Milliyetçi Kararla Bütünleşmiştir!”

 

EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE OLALIM

Şube Başkan Adayı Davut Ulusu, Türk Metal Sendikası 4. olağan kongresi için büyük bir yarışın içerisine girdiklerini söyleyerek, “El ele gönül gönülle bunu da pekiştirmek adına bir araya gelelim gündemdeki konuları konuşalım istedik. Arada bir süre anlamsız dedikodular var, bunlarla ilgili geçen hafta Ankara´ya gittik. Her şeyi görüştük bu iş oldu olacak. Hiç kimsenin bundan endişesi olmasın. Yeter ki biz dimdik duralım. Siz hiç karganın yanında kartal, tilkinin yanında aslan gördünüz mü?”

 

EL ELE VERECEĞİZ

“Allah izin verirse işçi arkadaşlarımızın bütün davalarında, iyi gününde, kötü gününde hastalığında, düğününde ekip olarak ant içtik. Yola çıktık biz size dost olmaya, gönüldaş, sırdaş olmaya ant içtik. Bizi bu yoldan Allah´tan başka kimse çeviremez, bize desteklerinizi esirgemeyin, biz hep sizin yanınızda olmaya talibiz. Kurumun gündemdeki konuları malum, yani sendikamızın şu anda doğru dürüst çalıştığını kimse kabul etmiyor. Rahatsızlık hat safhada biz bunlara çözüm bulmaya talip olduk. Elele vererek hep birlikte başaracağız” dedi. Haber Merkezi