BİNLERCE VATANDAŞ KATILDI

‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü´ etkinlikleri kapsamında düzenlenen, Milli Birlik Yürüyüşü ve Demokrasi Nöbetine, ellerinde Türk bayraklarıyla binlerce vatandaş katıldı. Programlara başta Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz olmak üzere, AK Parti Milletvekili Ramazan Can, Vali Yardımcıları Osman Akbaş, Sait Özkılınç, Vali Yardımcısı Vekili Şahin Arsal, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz ile binlerce vatandaş katıldı.

 

KORTEJE MEHTER TAKIMI EŞLİK ETTİ

Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanından başlayan yürüyüşte 200 metre uzunluğundaki Türk Bayrağı taşındı. Yürüyüş sırasında korteje Mehter Takımı eşlik etti. Birlik ve beraberlik mesajının verildiği kortejin yürüyüşü, Atatürk Bulvarı ve Zafer Caddesinde devam ederek, başlangıç noktasında sona erdi. Demokrasi Yürüyüşü ´nün ardından Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında düzenlenen anma programı, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunması ile başladı. Kur´an-ı Kerim tilaveti ile devam eden program, Nur Camii İmamı Murathan Önder´in seslendirdiği ilahilerle devam etti.

 

SABAHA KADAR NÖBETTEYİZ  

Kırıkkaleli öğrenciler İtalya’da eğitim aldı Kırıkkaleli öğrenciler İtalya’da eğitim aldı

Programın devamında İl Müftüsü Şahin Yıldırım tarafından yapılan dua sonrası, hain darbe girişimi sırasında okunan sala aynı saatte 00.13´te tekrar okundu ve program sabah ezanına kadar tutulan Demokrasi Nöbeti ile devam etti. Haber Merkezi