Cami kubbesinde tehlikeli çalışma Cami kubbesinde tehlikeli çalışma


BİRLİKTE YÜRÜYECEK ÇOK YOLUMUZ VAR

Celal Bayar Parkı´nda sıcak ve samimi bir ortamda geçen piknikte partililere seslenen Başkan Nuh Dağdelen, “24 Haziran Seçimlerinde her birinizin gösterdiği gayreti unutmamız mümkün değil. Kiminiz ev ev dolaştınız kiminiz mahalle mahalle broşür dağıttınız. Gecenizi gündüzünüze kattınız, işinizden evinizden fedâkarlık ettiniz. Siz değerli dava arkadaşlarıma can-ı gönülden şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

 

ÖNÜMÜZDE YEREL YÖNETİMLER SEÇİMLERİ VAR

Konuşmasını “Önümüzde yerel yönetimler seçimleri var. Birlikte yürüyecek çok yolumuz var. Ak Parti bayrağını en üst seviyelere birlikte taşıyacağız” sözleriyle sürdüren İl Başkanı Nuh Dağdelen, Ak Parti teşkilat mensuplarına “Sizler benim ağabeylerim, ablalarım, kardeşlerimsiniz. Desteğinizle Partimizi ve sizleri en iyi yerlerde temsil etmeyi Rabbim bize nasip etsin” diye seslendi.

 

BİRLİK VE DAYANIŞMA ÖRNEĞİ SERGİLENDİ

Partililerin gönüllerince sohbet etme ve yorgunluk atma imkanı bulduğu piknikte, yüzlerce misafire ikramlar verildi. Ak Parti teşkilat mensupları, sıcak günde gölgenin tadını çıkardı, birlik ve dayanışma örneği sergiledi. Haber Merkezi