Yahşihan’da nüfus müdürlüğü Pazar günü açık olacak Yahşihan’da nüfus müdürlüğü Pazar günü açık olacak


 

BİZ KİMSEYİ SİLMEDİK

Kulüp Başkanı Karakuş, dün basın mensupları ile bir araya gelerek gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ortadan kaybolduğu söylenen karar defterini basın mensuplarına gösteren Başkan Karakuş, “Karar defterimiz 37 sayfa 38 karardan ibarettir. Üye kayıtlarında da biz hiç kimseyi silmedik, kimseyi de yeni üye kaydı yapmadık” diye konuştu.

GELİRLER MKE KIRIKKALESPOR ADINA GELİYOR

Kendisinin Türk Metal Sendikası ve Pevrul Kavlak ile hiçbir sorunun olmadığını söyleyen Karakuş, “Kulübün bu yıl 1 milyon 450 bin TL harcama yapıldığı söyleniyor. Ama şunu bilmiyorlar ki bizim gelirlerimiz MKE Kırıkkalespor adına geliyor. MKE Kırıkkalespor adına gelen gelirlerimizi biz Türk Metal Kırıkkalespor´a aktardık”

BU KULÜBE ZARAR VERMEYELİM

Karakuş, “Biz bu kulübün sonunun MKE Kırıkkalespor gibi olmasını istemiyoruz. Çok şükür biz ticaretin en iyisini, en güzelini, en ahlaklısını biliriz. Gelin bu kulübe zarar vermeyelim. Biz hesabımızı tek tek verebiliriz. Veremeyeceğimiz hiçbir hesapta yoktur. Bizim ne koltukta nede makamda gözümüz vardır. Bizim tek derdimiz 71 Kırıkkalespor´dur”

EVRAKLARIMIZI TESLİM ETMELİYİZ

30 Haziran´a kadar evrakların teslim edilmesi gerektiğini belirten Başkan Karakuş, “Eğer biz evraklarımızı teslim edemezsek lige giremiyoruz. Bırakın bizi işimizi yapalım, transferlerimizi yapalım. Bu takımı 2. Lig´e çıkaralım. Mahkeme süreci işlesin. Eğer biz kaybedersek mahkemeyi gelecek olan yönetime hazır bir takım bırakırız”

50´İN ÜZERİNDE FUTBOLCU İLE GÖRÜŞÜYORUZ

Yapılan kongre sonrası görev dağılımını yaptıklarını dile getiren Karakuş, “50´in üzerinde futbolcu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Bizim önümüzü kapatmak demek 71 Kırıkkalespor´un önünü kapatmak demektir. Taraftarlarımız bize kızıyor olabilir. Fakat bu takımın taraftarını hiçbir kimse satın alamaz” dedi.