YARDIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR

Türkiye Kızılay Derneği Bahşılı Temsilciliği, 2016 Ramazan ayında ve ilerleyen günlerde ihtiyaç sahibi 134 aileyi bizzat evlerinde ziyaret ederek kuru gıda ve konserve yardımında bulundu. Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle de çeşitli çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyor. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Temsilci Barış Gümüşbaş, Bahşılı ve Kırıkkale´de yardımların halen devam ettiğini belirterek, Türkiye Kızılay Derneği Genel Merkezinin belirlediği kriterlere uyan ihtiyaç sahiplerine 1 aylık kuru gıda ve konserve et yardımı yapıldığını söyledi.

 

ÜCRETSİZ DANIŞMA VE BAĞIŞ HATTI

Gümüşbaş, 2016 Kurban Bağışları ile ilgili vatandaşlardan ve hayırseverlerden destek istedi. Ramazan ayında bu vekâletlerle kesilen kurbanlardan gelen 288 kutu konserve kıyma ve kavurmanın Bahşılı´da dağıtıldığını vurgulayan Gümüşbaş, Kızılay´a Kurban Bağışı ve vekaletin ” Kızılay´ın internet sayfası üzerinden “Vekâleten Kurban” menülerini kullanarak elektronik işlemle, 168 Kızılay ücretsiz danışma ve bağış hattından telefonla, Tüm bankalarda bulunan Kızılay bağış hesapları,  Tüm PTT İşlem Merkezlerinin 2868 no´lu Kızılay Posta Çeki hesabı ve

Ülke genelindeki tüm Kızılay şubelerinden doğrudan yapabilirsiniz” dedi

 

İLÇE HALKIYLA DİYALOG HALİNDE OLDU

Bahşılı Kaymakamlığının da destek verdiği yardım programının koordinatörlüğünü yapan Ata Dönmez Mahallesi Muhtarı Yunus Uyar; “ilçemizde dağıtılan konserve etlerin kapı kapı dolaşılarak teslim edildiğini, ilgili köyün ve mahalle muhtarlarının da yanlarında olarak ihtiyaç tespitlerinin yapılması ve yöre halkıyla diyalog halinde oldu” dedi.

Belediye Başkanı Çetiner müjdeyi verdi! Belediye Başkanı Çetiner müjdeyi verdi!

 

GÖNÜLLÜ YARDIMLAŞMAYA DAVET

2016-2017  ” Bir Öğrenci´de Sen Giydir  ” kampanyasına da başladıklarını belirten Bahşılı Kızılay Temsilciliği ihtiyaç sahibi öğrencilerle hayırseverlerimizi bir araya getirecek. Her Yıl olduğu gibi bu sene de öğrenci formasında desteklerini esirgemeyen hayırsever iş kadını Gülnihal Yılmaz´ a teşekkür eden Gümüşbaş; ilimizdeki herkesi sosyal sorumluluk çerçevesinde sivil toplum kuruluşlarında gönüllü yardımlaşmaya davet etti.