USTALAR ÜRÜNLERİ TEST ETTİ

Beyfix Yapı Kimyasalları Keskin OSB´de düzenlenen ürün sunumuyla hizmete girdi. Dezenfektan kabini, el dezenfektanları ve maske ile Covid-19 pandemisi tedbirlerine uyularak gerçekleştirilen ürün sunumunda yeni ürünler büyük ilgi gördü. Hazırlanan uygulama duvarında Isı yalıtım, mantolama ustaları ve seramik ve fayans ustaları ürünleri testini gerçekleştirdi. Beyfix Yapı Kimyasalları ürünleri ustalardan tam not aldı. Tanıtımı gerçekleştirilen ve uygulaması yapılan ürünler hakkında bilgi veren Beyfix yapı kimyasalları yetkilileri firmanın üretim sürecinde,  gerek bayilerin gerekse de uygulamacı ustaların sektördeki bilgilerinden faydalanarak en kaliteli ürünleri pazara sunduklarını ifade ettiler.

 

PAZARDAKİ YERİNİ ALDI

Meteoroloji uyardı! Kırıkkale’yi fırtına vuracak! Meteoroloji uyardı! Kırıkkale’yi fırtına vuracak!

Isı yalıtım, levha yapıştırma harcı, levha sıvası, mineral, Eps Köpük, xps köpük ve yapı kimyasalları alanında faaliyet gösteren Beyfix yapı Kimyasalları sektörün yeni bir markası olarak yurt içi ve yurt dışı pazarında yaptığı yatırımlar ile lider kurumları arasında yerini şimdiden almaya başladığını ifade eden Beyfix Yapı Kimyasalları Yönetim Kurulu Başkanı Emre Yıldırım; yatırımlarının beton katkı ürünleri, su yalıtım ürünleri de yakın bir zamanda faaliyete geçireceklerini ifade etti.

 

YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

Diğer taraftan açılışta bir konuşma yapan Beyfix yapı kimyasalları Onursal Yönetim Kurulu Başkanı Arif Yıldırım, Kırıkkale´ye yeni bir marka katmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, Beyfix Yapı Kimyasalların son teknoloji ile üretim yaptığına vurgu yaptı. Yıldırım, Beyfix Yapı Kimyasalları ürünlerinin kalite standartları açısından da yeni bir işletme olmasına rağmen şimdiden sektör de adından sıkça bahsettirdiğine dikkat çekti. Pazar ağının her geçen gün genişlediğinin altını çizen Yıldırım, Ar-ge çalışmaları ve ürün gamının artırılmasına yönelik yatırımlara devam edeceklerini belirtti. Yıldırım, son olarak konuşmasında üretim tesislerinin Kırıkkale´ ye hayırlı olması temennisinde bulunurken Beyfix Yapı Kimyasallarının şehrimize yeni bir istihdam kapısı olacağını her geçen gün bu gücün büyüyeceğini sözlerine ekledi.