Umrecileri yolcu etti

MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor. Hafta sonunu oldukça hareketli geçiren Pekdoğan gördüğü ilgiden oldukça memnun olduğu görüldü. Pekdoğan ilk olarak Umre ziyareti yapmak üzere Kutsal Topraklara giden vatandaşlarımızın uğurlama törenine katıldı. Umreciler ile tek tek vedalaşan ve lokum dağıtan Başkan Adayı Pekdoğan yoğun ilgi karşısında memnun oldu. Ailece hatıra fotoğrafı çekinmek isteyenler ile yakından ilgilenen Pekdoğan kimseyi kırmamak için otobüsün hareket saatine kadar fotoğraf çekindi. Kutsal yolcuğa çıkan 117 Kırıkkaleliye ibadetlerinin kabul olması temennisinde bulunan Pekdoğan yoğun bir mücadele içerisinde olduğu şu günlerde kendisinin de duaya ihtiyacı olduğunu söyledi. Pekdoğan, yetkililerinden de yolculuk ile ilgili bilgi aldı. ve yolcular ile vedalaşarak Umrecileri uğurladı.

Hep birlikte Kırıkkale'li olacağız

Hafta sonu seçim bürosuna gelerek seçimlerde destek vereceğini söyleyen Musa Ateş ve kalabalık bir gruba konuşan Pekdoğan seçim çalışmasına başladığı günden bu yana bölgeciliği bir kenara attıklarını hep beraber Kırıkkaleli olacaklarını ifade etti. Pekdoğan ' Senelerdir bu memleketin sırtında yük olan bu bölgecilik hastalığından kurtulacağız. Hep bir olacağız, beraber olacağız, Kırıkkaleli olacağız. 71'li olalım dedik, dedikçe destek çoğaldı. Buraya gelen herkese teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu. Konuşması sık sık tezahuraatlarla kesilen Pekdoğan konukları ilede yakından ilgilendi.

Mağdur etmedim etmemde

Son olarak Belediye'de çalışan personellerle bir araya gelen Pekdoğan burada yaptığı konuşmada başkanlığı süresi boyunca çalışanlarını mağdur etmediğini tekrar seçilmesi halinde de mağdur etmeyeceğini açıkladı. Pekdoğan 'İşçini memurun hep hakkını gözettim. Bundan sonrada aynısını yapacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın' şeklinde konuştu.