MHP tam kadroyla Delice’ye çıkarma yaptı. İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz, Milletvekili Adayları Seyit Ahmet Göçer, Avukat Halil Öztürk, SKM Başkanı Şevket Özsoy ve çok sayıda partili katıldı. Milletvekili adayları ilk olarak ilçe merkezinde ki esnafları tek tek ziyaret ettiler. Daha sonra bir kahvehaneye giren adaylar ve partililer vatandaşların dertlerini ve sıkıntıları dinledi. Vatandaşlar Delice’nin bazı mahallelerinde hala su sıkıntısı olduğunu belirterek bu sıkıntının derhal giderilmesini istediler. Vekil adayları bu sorunu notları arasına alarak, sorunun giderileceğinin sözünü verdiler.

 

ESNAF ŞİKAYETÇİ

Göçer ve Öztürk daha sonra pazarcı esnafının yanlarına giderek sohbet ettiler. Pazar esnafının dertleri, sıkıntıları dinlendi adaylar kendilerini tanıttı. Vatandaşlardan destek isteyen adaylar esnaf vatandaşlar ile sohbet etti. Pazarcı esnafı işlerinin çok kötü olduğunu sabah tezgah açıp akşam sadece 200’lik mal sattıklarını belirtti. Esnaf bu çaresizliğin ve işsizliğin giderilmesini isterken, Milletvekili adayları Göçer ve Öztürk’e ay çekirdeği ikramında bulundular. MHP Heyeti AK Parti ilçe başkanlığını da ziyaret ederek başarılar diledi.

 

İŞLER YOLUNDA GİTMİYOR

Kırıkkale İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Ceylan oldu Kırıkkale İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Ceylan oldu

Milletvekili Adayı Seyit Ahmet Göçer, Kırıkkale’yi, ilçleri ve köyleri karış karış dolaşacaklarını vatandaşın yanlarında olduklarını göstereceklerini söyledi. Göçer, 7 Haziran seçimlerine yavaş yavaş gidildikçe heyecanımız ve çalışmalarımız da artarak devam ediyor. Bugün Delice esnaflarıyla, çiftçileriyle ve vatandaşlarla bir araya geldik. Onların dertlerini sıkıntılarını dinleyerek yanlarında olduğumuzu gösterdik. Allah Razı olsun onlarında bizlere inancı tam. Bir çok vatandaş AKP’den bıktıklarını söylüyorlar. Bu da demek oluyor ki AKP’de işler yolunda gitmiyor’’şeklinde konuştu.

 

GİDİŞAT İYİ DEĞİL

Avukat MHP Milletvekili adayı Halil Öztürk ise “ Kapı kapı dolaşarak 7 Haziran seçimlerine hazırlanıyoruz. Biz MHP olarak bir bütün olduk. Bu birlik ve beraberliğimizi kimse bozamaz. Biz kendimiz için bir şey istemiyoruz. Sadece vatandaşlarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Ülkemizin gidişatı hiç iyi değil. Buna bir önlem almak zorundayız. Bu önlemi de bizden başka kimse alamaz. Ben inanıyorum ki 8 Mart’ta güneş bir başka güzel doğacak. Yeter ki bize inanın, güvenin ve destek verin. Biz sizler için çalışıyoruz ve çabalıyoruz’’dedi.