VERİLEN SÖZLER TUTULUYOR

Cami kubbesinde tehlikeli çalışma Cami kubbesinde tehlikeli çalışma

Kırıkkale´nin küçük ilçelerinden olan Sulakyurt´ta Belediye Başkanı İsmail Bildik imkansızlıklardan imkan oluşturarak ilçe halkına pek çok hizmet sunuyor.  Dar bütçeli bir belediye olmalarına rağmen göreve gelmeden önce ilçe halkına verdiği sözleri tutma konusunda başarı gösteren Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, görevde bulunduğu yıllarda Sulakyurt´un çehresini değiştirdi.

 

ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Sulakyurt Belediyesi, ‘Sulakyurt Belediyesi Çalışıyor İlçemiz Güzelleşiyor´ sloganı kapsamında çalışmalarına hız verdi. Konu ile ilgili gazetecilere bilgi veren Belediye Başkanı İsmail Bildik, “Çarşı merkezi bulunan kaldırım yapım çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Mezarlık istinat duvarları ve yayla mahallemizde bulunan dere ıslahı ve dere geçiş köprüsü en kısa sürede tamamlanmak üzeredir. Ayrıca Cumhuriyet İlköğretim Okulu altı Emniyet Müdürlüğü bağlantı köprüsü yağan yağmurlardan dolayı çökmüştü. Burada da köprü yapımına başlandı”

 

Son olarak kanalizasyon arıtma tesisinin geçici kabulünün de yapıldığını söyleyen Başkan Bildik, Sulakyurt Çayı ıslahı ve Sulakyurt - Balışeyh arası yol yapımı çalışmalarının da devam ettiğini ifade etti. Haber: Kenan Kuzucu