MUTLULUĞU HEP BİRLİKTE YAŞADIK

Yağışlar azaldı, çiftçiler farklı yöntemlere yöneldi Yağışlar azaldı, çiftçiler farklı yöntemlere yöneldi

Ramazan Bayramı dolayısıyla açıklama yapan Vali Haktankaçmaz, “Milli ve manevi değerlerin yoğunlaştığı, birlik ve beraberliğin perçinlendiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye çıktığı bir Ramazan ayını daha uğurlamak üzereyiz. Bu kutlu ayda Valiliğimiz ve kurumlarımızla Devletin şefkat eli ve sıcaklığını daha çok hissettirmeye gayret gösterdik. Halkımızla aynı iftar sofrasında buluşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşadık”

 

DAYANIŞMA MEVSİMİNİN GÜZEL ÖRNEKLERİ

“Ramazan ayının manevi havasında, her zaman minnetle ve şükranla andığımız aziz şehitlerimizin onurlu yakınları, kahraman gazilerimiz ve aileleri, yoksul ve kimsesizler, koruma ve bakım altındaki çocuklarımız başta olmak üzere tüm Kırıkkaleli hemşehrilerimizle birlikte olmaya gayret ettik. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları başta olmak üzere belediyeler, sivil toplum kuruluşları, vakıflar ve dernekler ile gönüllü kuruluşlar ve hayırseverler tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ve mültecilere yardımlaşma ve dayanışma mevsiminin güzel örnekleri sunuldu”

 

GEREKLİ TÜM TEDBİRLER ALINMIŞTIR

“İlimizde vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını yakınları ve sevdikleriyle huzur ve güven ortamı içerisinde gönül rahatlığıyla geçirebilmesi için Valiliğimiz koordinasyonunda ilgili kurumlarca gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Bu duygularla, tüm Kırıkkaleli hemşehrilerimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramını gönülden tebrik eder, Bayramın sağlık, huzur ve mutluluğa vesile olması temennisiyle selam ve saygılarımı sunarım” dedi. Haber: Emel Selci