Genel Başkan Yardımcısı Kübra Köksal ve beraberindeki heyet İl Başkanı Mustafa Kaplan´ı ziyaret etti. Akabinde Gençlik Kolları Başkanı Halil Özaslan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Programa Tarihi Çeşnigir Kanyonunda liseli gençlerle bir araya gelinip sohbet edilerek ve sonrasında hatıra fotoğrafı çektirilerek devam edildi.

 

Haziran 2016 yılında İstanbul Vezneciler Patlamasında Şehit olan Polis Memuru Emrah Pekdoğan´ın ailesi ziyaret edildi. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette Şehit Emrah Pekdoğan´ın annesi çok memnun olurken göz yaşlarına hakim olamadı. 

 

Bozdemir Bakım Merkezi Müdürü Zühtü Bozdemir ziyaret edilerek bakım merkezi ve işleyiş hakkında bilgi alındı. Daha sonrasında bakım evi sakinleri ile bir araya gelinerek muhabbet dolu zamanlar geçirildi. Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kübra Köksal, İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özaslan ve beraberlerindeki heyetin, çiçek ve tatlı ikramı ile daha da mutlu olan bakım evi sakinleri ile hatıra fotoğrafı çekilerek heyet oradan ayrıldı.

Nesli tehlike altındaydı! Kırıkkale'de ortaya çıktı! Nesli tehlike altındaydı! Kırıkkale'de ortaya çıktı!

 

Kırıkkale Şehir Parkında seçilen yerlere kuşlar için el yapımı yuvalar bırakıldı. Hemen akabinde Gençlik Kolları Heyeti şehit parkında çocuklar ve gençler ile bir araya geldiler. Muhabbetin ve eğlencenin hatsafha da olduğu buluşmada çocuklara ve gençlere çeşitli hediyeler verilerek hatıra fotoğrafları çekinildi.

 

Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kübra Köksal ve beraberindeki heyet, Down Sendromlu Abdülkadir Uslu´yu evinde ziyaret etti. Başkan Köksal Abdülkadir ile sohbet edip oyunlar oynadı. Abdülkadir´e hediyeler takdim edildi. Ziyaretten çok memnun kalan Abdülkadir mutluluğunu ve sevgisini sarılarak ve gözyaşı dökerek gösterdi.

 

Yoğun bir Kırıkkale programı icra eden Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kübra Köksal ve beraberindeki heyet programlardan çok memnun kaldıklarını, Kırıkkale Gençlik Kolları Teşkilatına yıldızlı tam not verdiklerini ve teşkilatın 2023´ e hazır olduklarını ifade etti. Haber: Ahmet Ünal