Bahşılı Belediyesinde bayramlaşma coşkusu yaşandı.  Belediye Başkanı İbrahim Uyar´ın makamda yapılan bayramlaşmaya AK Parti ilçe başkanı Sadullah Duyar, Belediye Meclis üyeleri, mahalle ve köy muhtarları ve çok sayıda ilçe halkı katıldı. Başkan Uyar burada yaptığı konuşmada birlik ve bütünlük  içerisinde bir bayram geçirdiklerini belirterek “Bayramlar kaynaşma,birlikte olma,küskünlerin ve dargınların barıştığı,büyüklerin ziyaret edildiği, daha çok küçüklerin sevindirildiği güzel günler. Bu dini bayramlarımızın da çok önemi ve değeri var. Şu anda yoğun bir şekilde bayramlaşma yapmamız, kucaklaşmamız   ilçemiz adına güzel ve önemli bir durum.Önümüzdeki bayramlardada bu birliğin bütünlüğün devam etmesi için elimizden geleni yapacağız.” ifadesini kullandı.

Kırıkkale’de yurtta kalan öğrencilerden kitap okuma etkinliği Kırıkkale’de yurtta kalan öğrencilerden kitap okuma etkinliği

ÇOCUKLARI UNUTMADI

Belediyedeki bayramlaşmaya katılan 200 çocuk Başkan Uyar´a sevgi gösterisinde bulundu. Başkanı Uyar´ın elini öperek bayramı tebrik eden çocuklara başkan Uyar´da tepkisiz kalmadı. Daha önceden hazırladığı bayram harçliklerini çocuklara tek tek dağıttı.