GÜNCEL 20.01.2019 16:48:46
BAŞKAN SUNGUR´DAN  MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

BAŞKAN SUNGUR´DAN MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

BAŞKAN SUNGUR´DAN MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

BAŞKAN SUNGUR´DAN

MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

 

AK Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı, aynı zamanda mevcut Başkan Ahmet Sungur´un Yahşihan merkezdeki seçim bürosu açılışına binlerce kişi katıldı. Seçim bürosu açılış töreni binlerce kişinin katılımıyla miting ortamında gerçekleşti.

 

SUNGUR NEREDE İSE HALK ORADA

Kırıkkale´nin Yahşihan ilçesinde AK Parti´nin seçim bürosu açılışı, binlerce kişinin katılımı sonucunda miting havasında geçti. Büro açılışına katılan binlerce kişi Yahşihan meydanından seçim bürosuna kadar yürüyerek, ‘Ahmet Sungur Başkan´, ‘Sungur nerede biz oradayız´, ‘Yahşihan seninle gurur duyuyor´  gibi sloganlar atarak, Yahşihan Belediyesi´ni tekrar Ahmet Sungur´un kazanacağını söylediler.

 

ADAY ADAYLARINDAN TAM DESTEK

31 Mart seçimleri için Yahşihan´dan aday adayı olan Metin Karakuş, Fatih Çiğdem, Tuncay Kahraman, Muhammet Ali Tekinay, Tayyar Alan ve Osman Uluyurt seçim bürosu açılışına katılarak tam destek vereceklerinin sözünü verdiler. Yahşihan İlçe Başkanı Hüseyin Şenol, Mevcut Belediye Başkanı Ahmet Sungur´un yeniden atandığını söyleyerek, “Atandı diyorum çünkü bu kalabalık inşallah seçimlerde başkanımızın yeniden göreve geleceğinin bir göstergesidir. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde bu seçimi kazanacağız” dedi.

 

SÖZ SEÇMENDE

AK Parti´den 3´üncü dönem yeniden aday olan Ahmet Sungur, 2009´da başlayan serüvenin, 2014´de ve halkın desteği ile genel merkezin teveccühü ile yine aday olduğunu ifade ederek, “Biz üzerimize düşeni yaptık. Bu saatten sonra siz seçmenlerimiz üzerinize düşen görevi yerine getireceksiniz. Biz her şeyin en güzelini yapmaya çalıştık, çok iddialı olduk. İddiamız Yahşihan´ı nerelere en güzel şekilde getirmek oldu. Allah´a hamdolsun her zaman başardık”

 

BİZ BOŞ VAATLERDE BULUNMUYORUZ

2009 seçimlerini hatırladığını dile getiren Başkan Sungur, “İlk mikrofonu elime aldığımda birçok kişi donar kalır demişti. Yine böyle mahşeri bir kalabalığın karşısında Allah´ın yardımı ve sizlerin desteği ile konuşmamızı yaptık. Sandıktan sizlerle beraber çıktık ve 5 yıl içerisinde söz vermeden bitirdiğimizi bir seçimi birçok vaadimizi yerine getirerek sizlerin karşısını 2014 yılında çıktık. Boş vaatler sıkıntılı işlerdir. Biz çok güçlüyüz ve imkanlarımız var. Biz kimseye boş vaatlerde bulunmuyoruz”

 

SEÇİMDEN SEÇİME

MEYDANLARA ÇIKMIYORUZ

Tecrübenin sadece yapılan işlerle değil söz ile de tecrübenin olması gerektiğini belirten Sungur, “İnsanların karşısına çıkarken neleri vaat ettiğin neleri gerçekleştirdiğin çok önemlidir. Biz onun için gittiğimiz her yerde boş vaatler vererek insanların oyunu, desteğini istemiyoruz. İnsanların samimiyetlerine güveniyoruz. Ben seçimden seçime meydanlara çıkıp, düğünleri, cenazeleri ve hastaları gezen bir kişi olmadım. Rabbim bunu bana nasip etmesin”

 

BEN BU MEMLEKETİN TOZUNU YUTTUM

“Ben bu memleketin tozlu yollarında ki tozları yuttum. Bu memleketteki garibanla beraber akşam evlerinde beraber ağladım. Bu memleketimde düğünü olan insan var ise omuz omuza hayal çektik. Eğer cenazesi olan bir kardeşimiz varsa riya yapmadan tabutunu beraber taşıdık. Bugün şu mahşeri kalabalık gösteriyor ki insanlarda ahde vefa var, insanlarda duygusallık var, insanlarda samimiyet var ve ben Yahşihan insanına bir kez daha teşekkür ediyorum”

 

 

BU DÖNEM BİZİM

HELALLEŞME DÖNEMİMİZ

“3. dönem bizim için helalleşme dönemi olacak. Bizim Yahşihan´a yapacak çok işimiz var. Bizim daha gitmeye hiç niyetimiz yok. Bu memleketin alt yapı ihtiyacı var ve biz bunu bitirerek sizden helallik alacağız. İçme suyu ihtiyacını da bitireceğiz. Bu şehre yeni parklar, yeni yollar yapmak durumundayız, mecburuz. Mahallesine geldiğimizde şikayeti olan vatandaşımız var ise şikayetlerini yerine getireceğiz. Yahşihan ilçesinin insanlarına zenginlik veriyoruz. Buda sanırım yanlış anlaşılıyor”

 

HARMANKAYA 15 GÜN İÇERİSİNDE BİTİYOR

Harmankaya bölgesinde geçmiş dönemlerde imar çalışmasının yapıldığını söyleyen Sungur, “Özel bir firma yapmıştı. Amacımız özel bir üniversitenin gelmesi ve Arap sermayesi ile yapılacaktı. Alt yapı çalışmalarını bitirdik. Sonra gördük ki bize vaat edilenlerle uygulamalar arasında farklılıklar vardı. Hemen Belediye meclisimizi toplayarak orayı iptal ettik. 15 gün içerisinde burayı eski yerine dönüştüreceğiz”

 

2019 YILINDA CAMİİ TEMELİNİ ATIYORUZ

Sungur, “Biz çok yatırım yaptık ve geliştirdik. Biz Kırıkkale´deki en büyük ilçe vaziyetine geldik. Bunlar da çok kolay olmadı. Bizim 2014 yılında vaat edin de yapamadığımız bir tek camimiz kaldı. Ama Allah nasip ederse 2019 yılı yaz ayında ilk kazmayı vurup temelini atacağız. Yahşihan´ımız bir Üniversite şehridir. Verdiğimiz terminal sözümüzü tamamladık ve ruhsatını verdik. Ulaştırma Bakanlığından alınması gereken bir T belgesi var. En kısa sürede T belgesini alarak terminalimizi hizmete açacağız”

 

MHP´DEN TAM DESTEK

Türkiye genelinde bir ittifakın yapıldığı dile getiren Sungur, “Biz bu ittifakı ilçemiz ile de gerçekleştirdik. Geçmiş dönemde iki dönem Belediye Başkanlığını yapmış olan Halil Çavdar ve oğlu Hüseyin Çavdar bizimle çalışıyor. Eski MHP İlçe Başkanı İsmail Hamurcu´da aramızda. Söz konusu Yahşihan ise bütün siyasi kimliğimizi bir yere bırakıp Yahşihan için çalışacağız” dedi. Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi. Haber: Emel Selci


Diğer Haberler

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024