AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, yerel seçimle ilgili çalışmalarına devam ediyor. Başkan Dağdelen, önceki gün Karakeçili ilçesini ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdü.

 

KARAKEÇİLİ ZİYARETİ

İlçeleri seçime hazırlıklı tutmak amacıyla çalışmalarını sürdüren İl Başkanı Nuh Dağdelen, önceki gün Karakeçili ilçesine gitti. Burada esnaf ziyaretlerinde bulunan Başkan Dağdelen, halkın ve esnafların nabzını tuttu. Ziyaret konusunda bilgiler veren Başkan Dağdelen, “31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında gelenekleri ile kökleşmiş Karakeçili İlçemizdeki dostlarımızla bir araya geldik. Bu vesile ile Mevlüt Akdeniz Ağabeyimizi ziyaret ederek, iş açıklığı dileğinde bulunduk” dedi.

 

KAZANDIĞIN LOKMAYI HAK ET

Esnaf ziyaretleri konusunda da bilgiler veren Başkan Dağdelen, “Hünkar Hacı Bektaş Veli Hazretleri ‘Oturduğun yeri pak et, kazandığın lokmayı hak et´ diyor. Seçim çalışmaları kapsamında Karakeçili ziyaretimizde, helal lokma İçin tezgahının başına geçen kasap Muhammed Bozbal ile gençleri temiz bir ortamda buluşturan İsa Yazıcı kardeşlerime hayırlı kazançlar dilerim” dedi. Haber: Ahmet Özhan

Kırıkkale Belediyesi’nin borcu açıklandı! Kırıkkale Belediyesi’nin borcu açıklandı!