Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle din görevlileriyle yemekte bir araya geldi.

 

Kırıkkale’de vahim tablo! Boşanma hızı artıyor! Kırıkkale’de vahim tablo! Boşanma hızı artıyor!

BAŞKAN BİLDİK´E PLAKET VERİLDİ

Belediye Başkanı Bildik, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeni ile ilçe müftülüğüne bağlı din görevlileri ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Dualar eşliğin de, maske sosyal mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde gerçekleşen yemekte İlçe Müftüsü Ahmet Polat tarafından Başkan Bildik´e teşekkür plaketi verildi.

 

SIKINTILI BİR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ

Bildik, din görevlileri haftasını kutladığını belirterek, “Din görevlileri olarak birlik ve beraberliğimizin sembollerinden biri olan camilerimizde hizmet veriyorsunuz. Özellikle son günlerde ülkemiz zor ve sıkıntılı bir dönemden geçiyor. İnşallah sizlerin ve bizlerin duaları ile bu zor dönemi atlatıp, birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğiz. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum ve birlik ve beraberliğimizin daim olmasını istiyorum” dedi.

BİRLİKTELİK YEMEĞİ

İlçe Müftüsü Ahmet polat yaptığı kısa konuşmada, “Belediye Başkanımıza bu güzel jestinden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah bu güzel davranış birlik ve beraberliğimizi sağlamada Sulakyurtumuza ve ülkemizde güzel bir örnek olur, gelecek seneler de adet olur. Din görevlileri arkadaşlarım ve Kuran Kursu öğreticilerimiz adına Sulakyurt Belediyesi´ne teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Haber: Kenan Kuzucu