BELEDİYE BAŞKANI PROGRAMA KATILMADI

Balışeyh Köyü Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Ali Bedir, tarafından özel bir restaurantta düzenlenen yemeğe başta Kübra Kaplan´ın yanı sıra İl Genel Meclis Üyesi Nuri Köksal, Balışeyh Mahalle Muhtarları ve köy muhtarları katıldı. Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu´nun katılmadığı programa belediye personellerinin de katılmadığı dikkatlerden kaçmadı.

 

19 EKİM AYNI ZAMANDA HALK GÜNÜ

Balışeyh Köyü Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Ali Bedir,  muhtarların vatandaşların sorunlarıyla bire bir ilgilenmesi dolayısıyla 19 Ekim´in aynı zamanda halk günü olduğunu kaydetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki muhtar buluşmalarının 19 Ekim´in Muhtarlar Günü olarak ilan edilmesine uzanan bir süreci başlattığını ifade eden Başkan Ali Bedir, bu adımların daha sonra ülke geneline yayıldığını dile getirdi.

Trafik kazası anında ilk yardım nasıl olmalıdır? Trafik kazası anında ilk yardım nasıl olmalıdır?

 

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

Barış Pınarı Harekatına değinen Başkan Bedir, 'Operasyonumuzun başarıyla neticelenmesini temenni ediyorum. Özellikle devlet ve millet kaynaşması adına, demokrasi kültürümüzün yerleşmesi adına çok önemli misyonunuz var. Allah yar ve yardımcımız olsun' dedi. Düzenlenen yemek sonrası tüm muhtarlar günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Haber: Emel Selci