Açılışa Kırıkkale İl Başkanı Ahmet Önal, CHP İl ve İlçe yönetimi, Milletvekili Aday adayları Ziya Kavlak,Hacı Arap Karadurmuş, Uğur Yıldırım, Memduh Ulusoy, Serpil Erbayram, Gürsoy Toksoy, Neşet Şahin, Murat Çakırca ve vatandaşlar katıldı.

Onurlu bir yaşamı hak etmiyor mu?

Açılışta bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Ahmet Önal Bahşılı'nın nüfus durumunun iyiye gitmediğini söylerken 'Değerli arkadaşlarım Kırıkkale gibi Bahşılı da devamlı göç veren, küçülen, neredeyse hiçbir ticari faaliyetin bulunmadığı bir kent durumunda. Gençlerimiz şehrimizde iş bulamadıkları için çoktan büyük kentlere göç etmiş. İlimize ilçemize yapılan hiçbir yatırım yok. Çoktan bir emekli şehri olmuş Kırıkkale'mizde emekli maaşları açlık sınırının dahi altında. Emekli olmasına rağmen karnını doyuramayan, çoluk çocuğunu okutmak zorunda olan ya da ev kirası ödeyen emeklilerimizin büyük çoğunluğu emekli olmalarına rağmen çalışmaya devam ediyorlar. Emeklilerimiz kurban bayramında kurbanlarını dahi kesemiyor. Bayramda ellerini öpmeye gelen torunlarına bayram harçlığı bile veremiyorlar. Bakın etrafınıza, mahalle pazarlarına üzülerek söylüyorum ki simit satan, tornetçilik yapan yaşlı insanları göreceksiniz. Yıllarca çalışmış, üretmiş, vergisini ödemiş bu tertemiz insanların sefaleti sizleri üzmüyor mu? Bu insanlar onurlu bir yaşamı hak etmiyor mu?''şeklinde konuştu.

Daha mutlu bir gelecek kuracağız

CHP'nin iktidara gelmesiyle Türkiye'nin mutlu olacağını söyleyen Önal 'Birileri ayakkabı kutularına para saklarken, yatak odalarına para sayma makineleri bulundururken, emeğinizi, alın terinizi, çocuklarınızın torunlarınızın geleceğini çalarken buna bir kere olsun dur demeyecek miyiz? Değerli arkadaşlarım çözüm zor değil, sizlerden bu sömürü düzenine son vermek için bir kereliğine olsun Partimize oy vermenizi istiyoruz. Verdiğiniz emanet oylarınız ile bizi iktidara getirdiğinizde en düşük emekli maaşını 1400,00 lira yapacağız. Hiçbir emeklimize açlık sınırının altında maaş vermeyeceğiz. O güzel onurlu insanların ellerinden öpeceğiz. Söz veriyoruz.''diye konuştu.

Önal’dan Kırıkkalegücü maçına davet Önal’dan Kırıkkalegücü maçına davet

Güler yüz

Önal '13 yıldır oy verdiğiniz iktidar partisi Bahşılı için ne yaptı. Çocuklarınız için ne yaptı. Fabrika mı kurdular. Üretimi mi arttırdılar. Hepimiz kredi kartlarına borçluyuz. Tarlalarımız ipotekli. Kırıkkale de bile 4 tane icra dairesi var. Tüm bu karanlık tablodan kurtulmak yine bizlerin ellerinde. Bunun ilk adımı olarak tüm Bahşılı halkını parti binamıza çağırıyoruz. Emin olun ki burada sizlerle aynı ekonomik sıkıntıları taşıyan, ama umudunu hiç kaybetmemiş, memleket sevdalısı, bu ülkenin aydınlık geleceğine talep, güler yüzlü CHP Bahşılı İlçe Örgütünü bulacaksınız.''dedi.