KIRIKKALESPOR BATTAL SARICA FUTBOL OKULU TARAFINDAN ÖRNEK ETKİNLİK

Kırıkkalespor Battal Sarıca Futbol Okulu tarafından örnek bir etkinliğe imza atıldı. Öğrenciler ile babaları buluşturularak, ‘Babalar Günü´nü kutladılar.

 

SAHADA ÇOCUKLAR GALİP GELDİ

Kırıkkalespor Battal Sarıca Futbol Okulu tarafından ‘Babalar Günü´ dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Babalar ve çocuklar için Battal Sarıca Futbol Okulu tarafından futbol turnuvası gerçekleştirildi. Babaların çocukları karşısında zorlandığı müsabakada çocuklar yeteneklerini sergileyerek galip gelmeyi bildiler.

 

BABALARIN ELLERİ ÖPÜLÜR

Babalar, Akın 2000 Halı Saha´da sabah veliler ile çocukları bir araya geldiler. Futbol okulu koordinatörü Battal Sarıca, velilere yaptığı konuşmada, “Tüm babaların elleri öpülmesi gerekir. Çünkü babalar çocukların yetişmesinde önemli rol model oynar. Çocuklarını yalnız bırakmayarak bu önemli günde yanımızda olan herkese teşekkür ederim”

 

PASTA KESİLDİ

Babalar günü pastasını etkinliğe katılan babalar adına Eski ASKF Başkanı Mustafa Demiral keserek babalara ve çocuklara ikram etti. Pasta kesiminden sonra  babalar ile çocukları kıyasıya maç yaparak günün tadını çıkardılar. Akın 2000 Halı saha işletmecisi Erhan Gültekin maç sonunda velilere meşrubat ikramında bulundu.

Tokat Merkezli Deprem Kırıkkale'de Hissedildi Tokat Merkezli Deprem Kırıkkale'de Hissedildi

 

DUYGULU ANLAR YAŞANDI

Babalar ise böyle bir etkinliğin kendilerini duygulandırdığını ve çocuklarının emin ellerde olduğunu ifade ederek Battal Sarıca ile Metin Süngü´ye teşekkür ettiler. 2008-2009-2010 yaş grubu karması babalarını 6-4 yenerken, 2011-2012-2013 karması babalar ile 10-10 berabere kaldılar. Penaltı atışlarında ise babalar 15-14 kaybederek çocukları ile mutluluğu yaşadılar. Haber: Emel Selci