Azerbaycan Başkenti Bakü´den rahmetli Ebulfeyz Elçibey´in yol arkadaşlarından Arif Hacılı, bir müddettir devam eden kalp ile ilgili şikayetleri için Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi´ni tercih etti.

 

ÇAREYİ KIRIKKALE´DE BULDUM

Bir müddet kalp rahatsızlığı bulunan Azerbaycanlı Arif Hacılı tedavi için Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi´ni tercih etti. Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Kardiyoloji alanındaki başarıları duyduğunu ve Kırıkkale´yi tercih ettiğini söyleyen Hacılı, “İlinize Uzm. Dr. Yunus Çelik isminin sıra dışı çalışmalarını duyarak geldim. Çok memnun oldum ve sıhhatime kavuşmuş olarak dönüyorum”

Belediye Başkanı Çetiner müjdeyi verdi! Belediye Başkanı Çetiner müjdeyi verdi!

 

ZOR YÜRÜYORDUM

Bakü´ye gittiğinde herkese Kırıkkale´yi ve aldığı tedaviyi anlatacağı ifade eden Hacılı, “Kardiyolojiye gelirken zor yürüyordum, şimdi damarlarım açıldı, yeniden hayat buldum sanki. Kendimi dinamik hissediyorum. Başta Uzm. Dr. Yunus Çelik ve emeği geçip ev sahipliği yapan Başhekim Yardımcısı Dr. Fatma Sönmez ve Başhekim Doç. Dr. Sancar Serbest´in şahsında tüm hastaneye teşekkür ve minnettarlığımı bildiririm” dedi. Haber: Emel Selci