YOĞUN İLGİ

Alışveriş sektörüne farklılık getiren Ayanoğlu Gıda Anonim Şirketi kuruluşu, AYBİMAŞ Alışveriş Merkezi´nin 7´nci şubesini Ovacık Mahallesi Samsun Bulvarı No: 124 (eski Makro Marketin Yerine) açtı. Kırıkkale halkının yoğun ilgi gösterdiği açılış töreni öncesi vatandaşlara çay, ekmek arası döner, dondurma gibi çeşitli ikramlarda ücretsiz olarak verildi.

 

AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİMLER

Yiyecek, temizlik, manav, elektronik aletler ve birçok alanda hizmet veren AYBİMAŞ AVM´de açılışa özel uygulanan indirimler uygulandı. Açılış törenine; Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, AK Parti 27. Dönem Milletvekili adayları Bayram Salim Bozdemir, Av. Mustafa Arslan, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kırıkkale İslami Değerler Külliyesi’nde bir ilk Kırıkkale İslami Değerler Külliyesi’nde bir ilk

 

ÖNCELİK KALİTELİ HİZMET

Kırıkkale´ye önemli hizmetler sunmak amacıyla çalışma sergilediklerini vurgulayan Aybimaş kurucu ve onursal başkanı Ahmet Ayan, “Bizler Ayanoğlu kuruluşu olarak hizmet vermekteydik. Şuanda Kırıkkale Ovacık Mahalesi´nde 7´nci şubemizi açıyoruz. Bizler Kırıkkale´nin yerel firması olarak, siz değerli hemşerilerimize hizmeti Kırıkkale´ye getirdik, hepinize hayırlı olsun” dedi.