ÇOK BÜYÜK BİR HİZMET YAPMIŞLAR

2014 yerel seçimlerinde MHP´den 5, AK Parti´den 4 Meclis Üyesi seçilen Sulakyurt Belediyesi´nde Ramazan Turhan´ın gitmesi ile dengeler bozuldu. AK Parti ve MHP arasında bulunan ittifaka gölge düşecek mi sorusuna gazetemiz Manşet´e cevap veren MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, ‘Çok büyük bir hizmet yapmışlar ayakta alkışlıyoruz´ diye cevap verdi.

AHLAKEN VE SİYASETEN HİÇ UYGUN DEĞİL

Manşet´e açıklamalarda bulunan Başkan Baloğlu, böyle bir süreçte özellikle yerel yönetim seçimlerine kısa bir süre kala neye hizmet ettikleri belli olmayan bir anlayışla bir belediye meclis üyesinin çeşitli vaat ve tayin işleriyle özellikle Cumhur İttifakının  Ülkemiz için öneminin bir kez daha anlaşıldığı bir dönemde bu tür bir transfer ahlaken ve siyaseten hiç uygun olmadığını söyledi.

UCUZ SİYASET PEŞİNDELER

MHP olarak böyle ucuz siyaset peşinde olan teşkilat yöneticilerini en hafif tabirle kınadıklarını dile getiren Baloğlu, “Ellerinden gelen ne varsa yapmaya devam etmelerini istiyorum.  Biz MHP olarak Cumhur ittifakının tüm hassasiyetlerine bağlı bir siyaset yapıyoruz. 24 Haziran seçimleri ve öncesinde yaptığımız gibi ittifakın ruhuna uygun hareket etmeye devam edeceğiz”

GEREKEN CEVABI VERECEĞİZ

Baloğlu, “Cumhur ittifakını zedeleyen her kim olursa olsun makamına, mevkiine ve kimliğine bakmaksızın gereken cevabı da her mecrada vereceğiz. Buradan özellikle Sulakyurt halkına sesleniyorum Sulakyurt´un çehresini değiştiren bugüne kadar görmediği hizmetleri yapan başta Sayın Başkanımız İsmail Bildik olmak üzere tüm belediye meclis üyesi ve belediye çalışanlarımızın sonuna kadar yanında olduğumuzu bilmelerini istiyorum” dedi.  Haber Merkezi

 

 

 

 

 

Kırıkkale’de hacı adaylarına hazırlık kursu Kırıkkale’de hacı adaylarına hazırlık kursu