Bir ayakkabı mağazası 20 liralık ayakkabıları 1 TL`den satışa sundu. Kampanyaya katılım fazla olunca izdiham yaşandı. İzdihamda bazı çocuklar, ezilme tehlikesi geçirdi. Bazıları ise, korktuklarından dolayı ağlayarak dışarı çıkmak istedi. Kampanya nedeniyle mağazaya gelen çok sayıda aile, kapı önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Bin ayakkabı yarım saatte tükendi.

Yarım saat içinde tükendi

Zafer Caddesi'nde bulunan mağazanın önünde kampanya saati geldiğinde biriken kalabalık, güvenlik görevlileri tarafından içeriye alındı. Kampanya kapsamında satışa sunulan toplam bin kadın ayakkabısı yaklaşık yarım saat içerisinde tükendi. Ayakkabı alan vatandaşlar, kapı önünde bekleyen satış görevlisine 1 TL ödeme yaparak mağazadan ayrıldı. Bu sırada mağazaya girmek isteyen vatandaşlar ile çıkmak isteyenler aynı kapıyı kullanmak zorunda kalınca izdiham yaşandı. Bunun üzerine giriş kapatıldı. Ayakkabılarını alan vatandaşlar çıktıktan sonra dışarıda kalan vatandaşlar içeri alındı.

Açılışa özel

Bu gece Kırıkkale’de fırtına bekleniyor Bu gece Kırıkkale’de fırtına bekleniyor

Mağaza açılışında ayakkabıları 1 liradan satmaya karar verdiklerini açıklayan mağaza sahibi, 'Umduğumuzdan daha fazla ilgi gördük. Bu tür kampanyalarımız devam edecek. Mağaza olarak vatandaşlarımızın bütçesine katkı sağlamayı hedefliyoruz.' dedi