BAYRAKLI DESTEK

Tüfekçioğlu bir süre önce başlatmış olduğu kampanya ile Afrine destek amaçlı olarak bir aylık cirosunun yüzde onunu Türk silahlı kuvvetleri güçlendirme vakfına bağışlama kararı aldı. Bu kampanya devam ederken dükkan ve Ankara caddesini Türk bayrağı ile süslemesi yaptı. Hem bayrak sevgisi aşılamak ve hem de Afrin harekatına destek olunduğunun duyurulması için tüm personeline Türk bayraklı iş kıyafeti yaptırarak giydirdi.

 

BEDAVA ÇİĞ KÖFTE

Tüfekçioğlu ayrıca iş yerine gelen her çocuğa bir bayrak ve bir balon hediye ederek çocuklarında  bayrak sevgisini tatmasını sağlıyor. Ayrıca Komagene iş yerine gelen ve sadece asker olduğunu beyan edenlere kimlik dahi sormadan bedava çiğ köfte ve ayran ikramı yapmaya başladı.

 

ASKERE YERİNDE İKRAM

Yağışlar azaldı, çiftçiler farklı yöntemlere yöneldi Yağışlar azaldı, çiftçiler farklı yöntemlere yöneldi

Komagene iş yeri sahibi Sefa Tüfekçioğlu tüm bu faaliyetlerin yanında bizzat yerinde askere destek olmak amaçlı hazırlamış olduğu çiğ köfteleri askerimize ikram etmek için 17 Şubatta bölgeye götürecek. Bu faaliyeti için bölgeye gitmek isteyen tüm halkı bu etkinliğe davet ederek ücret almadan Kırıkkaleli vatandaşların asker ile operasyon bölgesinde kucaklaşmasını hedefliyor. Bölgeye gitmek isteyen herkes araç planlaması için Çarşamba gününe kadar Ankara Caddesinde bulunan iş yerine isim yazdırması yeterli. İsim yazdıran herkes ertesi gün belirlenen saatte yola çıkacak.

 

ASKERLERİMİZİN YANINDAYIZ

Bölgeye giderken askere hediye edilmek üzere isteyenler hazırladıklarını götürebileceği gibi isteyenler de Sefa Tüfekçioğlunun is yerine bere, atkı, çorap gibi hediyeliklerini askere ulaştırmak üzere teslim edebiliyor. Sefa Tüfekçioğlu yapış olduğu açıklamada “Askerimiz göz bebeğimiz ve biz göz bebeğimize elimizden geleni yapmak istiyoruz. Sınırlı imkanlar ile böyle bir etkinlik yaptık. Tüm halkımızı bu etkinliğe davet ediyor ve canımız göz bebeğimiz askerimizin yanda olduğunu göstermesini istiyoruz. Amacımız Elhamdulillah hiç bir ihtiyacı olmayan askerimize sadece yanında olduğumuzu göstermek.ve desteğimizin tam olduğunu göstermektir” dedi. Haber Merkezi