ADRESLERDE ARAMA YAPILDI

Kırıkkaleli avukatlar ayaklandı! “Adalet istiyoruz!” Kırıkkaleli avukatlar ayaklandı! “Adalet istiyoruz!”

Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığınca gerçekleştirilen uygulamada adli makamlardan alınan arama kararlarıyla belirlenen adreslerde arama yapıldı. Narkotik madde ticareti ve kullanımının yaygın olduğu değerlendirilen, suçun odağı haline gelen metruk binalar ile yapımı devam eden/tamamlanamayan inşaatların bulunduğu bölgelerde, riskli bölgelerdeki mahalle, sokak ve parklarda şüpheli kişilerin üzerinde arama yapıldı.

 

KIRIKKALE´DE 39 EKİP GÖREVDE

Narkotik madde ticareti ve kullanımının yaygın olduğu değerlendirilen, suçun odağı haline gelen metruk binalar ile yapımı devam eden/tamamlanamayan inşaatların bulunduğu bölgelerde, riskli bölgelerdeki mahalle, sokak ve parklarda şüpheli kişilerin üzerinde arama yapıldı. Kırıkkale´de ‘Türkiye Geneli Narkotik Uygulaması´ kapsamında İl Jandarma Komutanlığı tarafından 39 ekip, 114 personel ile 3 üç aşamalı olarak görevlerini icra ettiler.

 

METRUK BİNALAR KONTROL ALTINDA

İlimiz genelinde icra edilen faaliyetlerde; 20 metruk bina, 954 şahıs, 539 araç sorgusu yapıldı. Ayrıca 1 yoklama kaçağı kişi yakalanmış olup, 18 araç sürücüsüne, emniyet kemeri takmamak ve trafikte telefon ile görüşmek kuralı ihlallerinden toplam 3 bin 360 TL cezai işlem uygulandı.  Haber: Kenan Kuzucu