HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Suriye´nin Halep kentinde yaşanılan savaş nedeniyle zor durumda kalan Müslümanlar için Türkiye birlik ve beraberlik örneğini sergilemeye devam ediyor. Bu kapsamda ‘Annelere sözümüz var´ sloganı ile yola çıkan Akil Gençler Platformu Derneği, Halep için yardım kampanyası başlattı.  Genel Başkanlığını Ömer Şahin´in yaptığı Akil Gençler Platformu Derneğinin yürütme kurulunda yer alan hemşerimiz, Dursun Özer Halep için yola çıkacak yardım tırı için Ankara´da dernek yöneticileri ile bir araya geldi.

 

KARDEŞLERİMİZE BORCUMUZ VAR

Halep için yola çıkacak yardım tırı için yapılan hazırlıklara yardımcı olan Özer, ‘Halep, bu gün dünya Müslümanlarının kanayan yarasıdır. Halep, masum sivil halkın katledildiği bir İslam beldesidir. Şu an Halep´te yaşayan insanlar açlığı, susuzluğu, korkuyu ve ölümü bir arada yaşıyor. Yağmur gibi üzerlerine bombalar yağıyor. Muhakkak ki zalimin zulmü varsa mazlumun Rabbi vardır. Halep´te yanan ateşi bir an önce söndürmek bizim oradaki kardeşlerimize olan borcumuzdur” dedi.

 

BİR AMAÇ İÇİN BİR ARAYA GELDİK

Kırıkkaleli Başkandan takdirlik hareket! Su faturasını kendi yatırdı Kırıkkaleli Başkandan takdirlik hareket! Su faturasını kendi yatırdı

Özer, “Elimizden geldiğince Peygamber Efendimiz(S.A.V)´in de söylemiş olduğu ‘Zulmü engelleyemiyorsan onu herkese duyur´ sözüne sadık kalmaya çalışıyoruz. Burada birçok dernek ile sadece bir amaç için bir araya geldik. Yardımlarını esirgemeyen her defasında zorda kalana el uzatan yardımsever Türkiye Halkı´na teşekkür ederim. İnşallah Halepli kardeşlerimiz huzura kavuşur. Selam olsun izzetiyle direnip Cennet´e talip olan Bilad-ı Şam´ın şanlı yiğitlerine´ dedi.