Kırıkkale’de hangi araçtan kaç tane var? Kırıkkale’de hangi araçtan kaç tane var?


İLK DURAK KIRIKKALE

İYİ Parti Genel Başkanlığı Mahalli İdareler ve Gençlik Kolları´nın başlattığı “Anlat Hemşerim, Dertleşelim” projesi kapsamında Türkiye turuna çıkan parti otobüsünün ikinci etabının ilk durağı Kırıkkale oldu. İYİ Parti otobüsü, Cumhuriyet Meydanı´nda vatandaşlarla buluştu, kurulan stantlarda sorunlar dinlendi. Otobüs, 81 ili dolaşacak ve vatandaşın sorun ve dertleri yerinde dinlenip, not alınacak. Sorunlar raporlar halinde Mahalli İdareler Başkanlığı´na sunulacak.

 

ÇÜNKÜ İYİ PARTİ VAR

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Akyürek, İYİ Parti´nin büyük projesi olan ´Anlat Hemşerim Dertleşelim´ otobüsünün Kırıkkale´ye geldiğini söyleyerek, “Hep beraber burada vatandaşların sorunlarını dinliyoruz. Sorunlarımıza, katılımcı bir demokrasi anlayışı içerisinde, el birliği ile çözümler bulacağımızdan emin olunmasını istiyoruz. Artık karamsar olmaya ve ümitsiz kalmaya gerek yoktur. Bu milletin sahibi vardır ve çare de vardır. Çünkü İYİ Parti vardır”

 

HEDEFİMİZ, SUSAN TÜRKİYE´Yİ KONUŞTURMAK

Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı Yavuz Aydın İYİ Parti, Türkiye´deki cesur insanların bir araya gelerek toplumun tüm kesimini kucakladığı siyasi bir hareket olduğunu söyleyerek, “16 yıldır iktidarın baskı ve korku rejimiyle yönettiği ülkemizde maalesef ki insanlarımız fikirlerini söyleyemez ve konuşamaz hale gelmiştir. Toplumun korkmadan konuşabilen kesimi ise hain, provokatör ve hatta gayri milli olarak ilan edilmektedir. Bizler, bu durum karşısında sizlerle dertleşebilmek ve sorunlarınızı dinleyip çözüm üretebilmek için buradayız. Hedefimiz, susan Türkiye´yi konuşturmak.

 

NEDEN KIRIKKALE´DEYİZ?

“Hukukun üstünlüğünün değil, üstünlerin hukukunun hakim olduğu, cukka ittifaklarının oluştuğu bu talihsiz dönemde Türk Milleti artık sahipsiz değil. Çünkü, İYİ Parti Türk Milleti ile ittifak yaparak ülkemizi gerçek sahipleriyle birlikte yönetmeye talip. Neden Kırıkkale´deyiz? Çünkü; Tarihinin çok eski zamanlara dayandığı arkeolojik belgelerle da kanıtlanan bu değerli ilin kıymetini çok iyi biliyoruz. Cumhuriyet döneminden itibaren yaşadığı gelişmelere de hakimiz”

 

KIRIKKALE´NİN KAYNAKLARI KURUYOR

“1925´den önce Kırıkköyü diye anılan 12 hanelik küçük bir köy iken, Kurtuluş Savaşından sonra Top ve Mühimmat Fabrikası´nın temellerinin atılmasıyla şehirleşen Kırıkkale´de fabrika sayısı arttıkça personel ve işçi sayısı da arttı. Çevre köylerden akın akın işçiler geldi. Kırıkkale büyüdü. En önemlisi de milli bütünleşmenin bir örneği oldu. Şimdilerde ise, bir zamanların göç akınına uğrayan Kırıkkalesi´nden göç ediyor insanlar. Çünkü, her geçen gün işsizlik artıyor. Yanlış politiklar ve ihmal yüzünden Kırıkkale´nin kaynakları kuruyor”

 

İYİ PARTİ DİNLİYOR

“Tarım ve hayvancılık ölüyor. Bilinçsiz sanayileşmeden kaynaklanan çevre ve hava kirliliği tüm şehri etkiliyor. Hayat pahalılığı artıyor ve bu bir üniversitesi olan Kırıkkale´de yaşamak zorunda olan öğrencileri de olumsuz etkiliyor. 'İYİ Parti Dinliyor; Anlat Hemşerim, Dertleşelim' projesi kapsamında ekibimiz ve proje otobüsümüz ile birlikte bugün siz Kırıkkalelilere seslenirken çağrımız bütün Türkiye´yedir. İyi olmadığınızı biliyoruz, sorunlarınızı biliyoruz ve işte bu yüzden yollardayız. Hep birlikte iyileşmek için, yenilenmek için, güçlenmek için, sağlıklı ve mutlu bir Türkiye olmak için” dedi.

Programda Mahalli İdareler Başkan Yardımcıları Rıdvan Uz ve Fatih Demirkol hazır bulundu. HABER: Kenan KUZUCU