ALIŞILMIŞIN DIŞINDA BİR KAMPANYA

24 Haziran 2018´de yapılacak genel seçimler için aday belirleme sürecinde son haftaya girilirken aday adayları da çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. AK Parti´de birçok aday adayı çalışmalarına seri ziyaretlerle devam ederken Orhan Kılıç, farklı bir çalışmaya imza attı. Şehir merkezinde ve ilçelerde ziyaretlerini sürdüren Kılıç, merkeze bağlı mahallelerde ve ilçelerde top dağıtımı yaptırdı. Üzerinde AK Parti logosu ve Orhan Kılıç imzası taşıyan toplar şehir merkezinde bulunan mahallelerde ve ilçe merkezlerinde dağıtıldı. Kırıkkale´de alışılmışın dışında bir seçim kampanyası yürüten Kılıç, amacının gönüllerde iz bırakmak olduğunu ifade etti.

 

2023 HEDEFLERİNE SAĞLAM ADIMLARLA İLERLEYECEĞİZ 

23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti'nin onlara olan güveninin göstergesidir 23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti'nin onlara olan güveninin göstergesidir

24 Haziran genel seçimleri sonrasında AK Parti´nin ve Türkiye´nin yeni bir döneme girdiğini belirten AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Orhan Kılıç, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye´nin 2023 hedeflerine daha sağlam adımlarla ilerleyeceğinin altını çizdi. Cumhur ittifakında seçimin ilk turda biteceğine inancının tam olduğunu dile getiren Kılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan´ın TBMM´de de güçlü bir çoğunlukla temsil edilmesi gerektiğini ifade etti. Kılıç, önümüzdeki genel seçimlerinin önemini belirtirken kendisinin de Kırıkkale´de gönüllerde iz bırakan bir aday olacağını söyledi. Kılıç, Kırıkkale´yi Ankara´da güçlü bir şekilde temsil etmeye, Ankara´nın gücünü ve sinerjisini de Kırıkkale´ye taşımaya hazır olduğunu belirtti.