GÜNCEL 12.09.2017 18:31:42
ANADOLU´NUN ORTASINDA ÖRNEK BİR ŞUBE

ANADOLU´NUN ORTASINDA ÖRNEK BİR ŞUBE

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kırıkkale şubesi hafta başında ağır misafirler ağırladı. Kırıkkale şubeyi ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Teşkilatlanma Başkanı Ahmet Şekerli, şube üyeleri ile bir araya g

ÜYELERLE BİRE BİR GÖRÜŞME

MÜSİAD Kırıkkale Başkanlığı hafta başında sürpriz misafirler ağırladı. Genel Başkan Yardımcısı Teşkilatlanma Başkanı Ahmet Şekerli, Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Özel ve Sektör Kurulu MÜSİAD Üyesi Mustafa Keleş, MÜSİAD Kırıkkale şubesini ziyaret etti. İlk olarak şube başkanlığı binasında MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Sn Mustafa Kaplan ve şube yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Şekerli ve beraberindekiler, MÜSİAD Kırıkkale Şube Yönetim Kurulu Üyesi İsa Güventürk´ün vefat eden amcasının oğlunun cenaze merasimine katıldı. Şekerli ve beraberindekiler sonra Kırıkkale Belediye Başkanı Sn Mehmet Saygılı´yı makamında ziyaret etti. MÜSİAD Kırıkkale Şube üyeleri ile ikili görüşmeler yapan MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Teşkilatlanma Başkanı Ahmet Şekerli, Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı Sn Ömer Faruk Özel, Sektör Kurulu MÜSİAD Üyesi Mustafa Keleş, son olarak MÜSİAD Kırıkkale Şubesi haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katıldı.

SON DERECE MUTLU OLDUK

MÜSİAD Kırıkkale Şube çalışmalarını yerinde izleyen Genel Başkan Yardımcısı Şekerli ve beraberindekiler şube üyeleri ile tek te görüşerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Kırıkkale Şubenin örnek çalışmalar yaptığını ifade eden Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlanma Başkanı Ahmet Şekerli “Kırıkkale´de özverili bir şekilde gece gündüz demeden çalışmalar yapan bir şube yönetimi ile karşılaştık. MÜSİAD olarak bizim amacımız ülkemize daha fazla katma değer sağlayabilmek. Bunu sağlamaya çalışırken de halkımıza kendimizi en iyi şekilde anlatmamız gerekmektedir. Bu sebeple hem proje ve arge çalışmalar yürütüyor hem de halkımıza her fırsatta temas ederek kendimizi anlatmaya çalışıyoruz. Kırıkkale Şube Başkanımız ve şube yönetimimizi de bu amaca yönelik yerinde çalışmalar yaparken bulduk ve son derece mutlu olduk” dedi.

SÜREKLİ MESAİ HARCIYORUZ

MÜSİAD Kırıkkale Şube Yönetimi olarak göreve geldikleri günden bu yana durmadan çalıştıklarını ifade eden MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa Kaplan “Görevde bulunduğumuz 7 aylık süre içerisinde proje ve arge çalışmaları üzerine büyük ilerlemeler kaydettik. Bu süreçte düzenlendiğimiz etkinliklerle de sürekli halkımızla birlikte olarak hem kendimizi hem şube çalışmalarımızı hem de MÜSİAD´ı anlatmaya çalıştık. MÜSİAD şube yönetimi olarak hem şehrimize katma değer ve istihdam sağlamak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu süreçte genel merkezimizle de sürekli istişare içerisinde olarak proje ve arge bazlı destekler alıyoruz. MÜSİAD olarak Kırıkkale´ye bir şeyler katabilmek için yoğun bir mesai harcıyoruz” dedi.


Diğer Haberler

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024