İstifa kararını açıkladı

Yerel seçimler yaklaşırken, Kırıkkale'de seçimi hareketlendirecek önemli gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. Bunlardan biri de MHP ile ilgili oldu. Partinin önemli isimlerinden biri olan Keskin eski Belediye Başkanı Bülent Altınışık, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Önceki akşam basın toplantısı düzenleyen Altınışık, 'Gördüğüm lüzum üzerine partimden istifa ediyorum' dedi.

'Teklifleri değerlendiririm'

Bundan sonra siyasi hayatına bağımsız olarak devam edeceğini söyleyen Altınışık, 'Bundan sonra siyasi hayatımıza bağımsız olarak devam edeceğiz. Ben hizmet adamıyım' diye konuştu. 'Keskin'e hizmet etmek istiyorum' da diyen Altınışık, belediye başkan adaylığı konusunda sinyal verdi. Altınışık, bu konuda siyasi partilerin tekliflerine açık olabileceğini söyledi.

Amacım hizmet etmek

Bülent Altınışık, 'Benim amacım Keskin'e hizmet etmek. Bunu düşünüyorum. Gelecek teklifleri değerlendirebilirim. Bir partiden aday olabilirim. Gerekirse bağımsız aday olarak da bu hizmete talip olabilirim. Diye konuştu. Altınışık, bugüne kadar kendisine her türlü desteği veren MHP İl Başkanı ve İl Başkanı'na da teşekkür etti.